Neutrogena Hydro Boost® Body

balsam pentru corp

Neutrogena Hydro Boost® Body balsam pentru corp
26RON

Economisiți 12%
200 ml
23RON

Cod: NEU01913 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 27.05.2019
Ridicare personală
luni 27.05.2019
Neutrogena Hydro Boost® Body
200 ml | 23RON

Descriere cosmetice Neutrogena Hydro Boost® Body

Balsamul de corp Neutrogena Hydro Boost® este un ajutor excelent în îngrijirea corporală. Se absoarbe rapid, înmoaie pielea și o îmbogățește cu substanțele nutritive necesare.

Proprietăți:

  • asigură hidratarea de lungă durată a pielii
  • ajută la menținerea umidității naturale
  • lasă pielea netedă și moale la atingere
  • nu lasă o senzație de grăsime

Ingrediente:

  • acid hialuronic – hidratează pielea în profunzime

Mod de aplicare:
Balsamul se aplică zilnic dimineața și seara, pe corp, pe mâini și pe față. Se masează ușor, până la absorbția completă.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Neutrogena

De aproape un secol, Neutrogena oferă produse eficiente pentru îngrijirea tenului și a pielii. Istoria brandului datează din anul 1930, când Manny Stolaroff a început să furnizeze produse saloanelor de frumusețe. Momentul crucial a venit în 1954, când a aflat despre proprietățile săpunului produs de nepotul medicului personal al lui Napoleon. Săpunul nu irita pielea și se spăla ușor. Stolaroff a fost atât de fascinat de produs, încât a început să-l distribuie sub numele de Neutrogena.

Apoi mersul evenimentelor s-a accelerat. În anii 60, a fondat compania Neutrogena, următorul reper major fiind brevetarea Rețetei Norvegiene, o compoziție unică, care să răspundă cerințelor pielii expuse celor mai vitrege condiții climatice.

Astăzi, printre produsele emblematice ale brandului se numără nu numai colecția Neutrogena Visibly Renew cu Rețeta Norvegiană, ci și gama de îngrijire a pielii Neutrogena Visibly Clear sau cremele pentru mâini Neutrogena. Utilizarea unor ingrediente active și colaborarea cu dermatologi de top au permis crearea unor produse cosmetice care reflectă fidel cerințele pielii și asigură îngrijirea sa eficientă.