NasomattoFantomas extract de parfum unisex

Nasomatto Fantomas extract de parfum unisex
Nasomatto Fantomas extract de parfum unisex
30 ml

Cod: NST03541 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Nasomatto Fantomas
Compoziție

Sunt multe moduri de a vă exprima individualitatea, iar parfumul unisex Nasomatto Fantomas vă învăluie într-o aromă remarcabilă. Răsfățați-vă cu cea mai selectă ofertă din lumea parfumurilor - și veți vedea ce se întâmplă.

  • pentru caractere cu un stil propriu inedit
  • parfum unisex

Compoziție

Compozitie
praf de pusca, guma, kasmeran, tonuri dulci, pepene galben, tonuri fumrii, tonuri pamantii, patchouli, fructe tropicale, caramel
Grupe de parfumuri
altele

Despre brand Nasomatto

Neobișnuitele parfumuri de nișă Nasomatto nu lasă pe nimeni indiferent! Brandul Nasomatto și-a stabilit ca obiectiv crearea unor parfumuri extraordinare, extravagante și sofisticate, care atrag și șochează! Compania a fost fondată în anul 2007, în orașul Amsterdam. Fondatorul său este designerul italian de parfumuri de nișă Alessandro Gualtieri, care are tendința de a crea parfumuri îndrăznețe, provocatoare și foarte emoționale.

Numele brandului, Nasomatto, înseamnă „nas nebun“, iar caracterul excentric sau chiar nebunesc al parfumurilor de nișă Nasomatto este subliniat și de numele acestora, ca, de exemplu, Absinth, Narcotic, Blamage sau Pardon.

Parfumurile Nasomatto sunt cu adevărat excepționale și ușor controversate. Atrag mai ales clienții pretențioși, care sunt în căutarea neobișnuitului. Datorită concentrației mari, aroma parfumurilor Nasomatto este foarte intensă. Flacoanele Nasomatto sunt minimaliste, din sticlă groasă, cu dop contrastant, pentru un plus de unicitate și extravaganță.

Rating Nasomatto Fantomas