Mustela Bébé Hydra Bébélapte de corp hidratant pentru nou-născuți și copii editie limitata

Mustela Bébé Hydra Bébé lapte de corp hidratant pentru nou-născuți și copii editie limitata
Mustela Bébé Hydra Bébé lapte de corp hidratant pentru nou-născuți și copii editie limitata
500 ml

Cod: MUS01214 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse de minim 200 RON și vă puteți alege gratuit un Discovery Box ce conține eșantioane de parfumuri și cosmetice favorite.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descrierea produsului Mustela Bébé Hydra Bébé
Caracteristici

Preparatul Mustela Bébé Hydra Bébé îngrijește eficient pielea fină a copilului.

Caracteristici:

  • hidratează și catifelează pielea copilului
  • întărește bariera de protecție a pielii
  • se aplică ușor și se absoarbe rapid

Ingrediente:

  • preparatul este hipoalergenic

Cum se utilizează:
Se aplică zilnic, pe pielea curată a copilului.

Caracteristici

Consistență
lapte
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Mustela

Fondata in 1950, compania Mustela dezvolta cu succes produse farmaceutice europene pentru protectia si ingrijirea mamelor si copiilor din întreaga lume. Aceasta ofera o gama completa de produse special dezvoltate pentru a raspunde cel mai bine schimbarilor din pielea delicata a nou-nascutilor, sugarilor, copiilor si a viitoarelor mamici.
Brandul Mustela lucreaza in stransa colaborare cu profesionistii din domeniul sanatatii pentru a oferi copiilor si mamelor cele mai sigure si mai eficiente produse pentru ingrijirea pielii. In Franta, tara de provenienta, produsele pot fi gasite in proportie de  90% in farmacii si sunt utilizate in procent de 50 %in sectiile neonatale.
Mustela a ales întotdeauna ingrediente de origine naturala, utilizand cele mai multe ingrediente active din plante.  In toate produsele sale, Mustela favorizeaza ingredientele care sunt  naturale sau de origine naturala:  produsele Mustela Bebe contin în medie 92 % ingrediente de origine naturala.  Dezvoltate în colaborare cu profesionisti din domeniul sanatatii, toate produsele Mustela sunt hipoalergenice, nu contin parabeni, fenoxietanol, ftalati sau alcool. Inainte de a fi comercializate, acestea sunt trecute sistematic prin cele mai stricte teste posibile pentru a garanta calitatea si siguranta.
Bazandu-se pe cunoasterea detaliata a pielii bebelusilor si in stransa colaborarea cu profesionisti din domeniul sanatatii, Mustela a dezvoltat o serie de produse specializate ce satisfac perfect nevoile pielii bebelusilor, incepand de la nastere . Mustela cunoaste si iubeste copiii si mamele!

Rating Mustela Bébé Hydra Bébé