Mugler Alien Flora Futura Eau de Toilette pentru femei

6×
Mugler Alien Flora Futura Eau de Toilette pentru femei
Mugler Alien Flora Futura Eau de Toilette pentru femei
Economisiți
325RON

Economisiți 37%
60 ml
205RON

Cod: THM3747 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine marți 19.01.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 19.01.2021

Descriere parfum Mugler Alien Flora Futura
Compoziție

Apa de toaletă Mugler Alien Flora Futura păstrează esența parfumului original Alien, dar într-o nouă versiune – proaspătă, delicată și eterică!

  • parfum floral lemnos
  • pentru femei optimiste, care știu că nimic nu e imposibil
  • potrivit pentru zi, mai ales pe vreme caldă

Compoziția parfumului
O rafinată și fermecătoare simfonie de ingrediente inedite. Prima impresie este dată de efervescentele lămâi - citricele denumite și „mâna lui Buddha“. Inima parfumului este dominată de esența florilor albe de cactus, denumite „regina nopții“. Acestea înfloresc doar o dată pe an, sub mantia întunericului. Vraja persistă până la capăt, datorită combinației dintre acordurile calde și cremoase de lemn de santal și de mosc alb.

Povestea parfumului
Noul adaos la extraterestra colecție Alien, de la Thierry Mugler a fost introdus la debutul anului 2018. Flaconul, de un roz neobișnuit, amintind cerul la răsărit, conține o aromă ca o viziune a luminii în inima deșertului: puternică și frumoasă. Învăluită în parfumul Alien Flora Futura, ca într-un voal de lumină, poți orice: să iubești, să visezi, să fii tu însăți.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
lămâie
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
floare de regina nopții
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
ambra albă, lemn de santal
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand Mugler

p>Thierry Mugler (* 1948, Strasbourg, France) salonul s-a deschis in anul 1973 in Paris. In anii '70, s-a specializat in creatii destinate femeilor, in principal, iar ideile sale au fost intotdeauna impotriva trendului. Primul parfum a fost lansat in 1992, Thierry Mugler instituindu-se ca o persoana ce dicteaza ce se poarta.
Este important de notat faptul ca acest statut s-a impus atat in industria fashion-ului cat si a parfumului. Gama Alien se impune azi ca un produs clasic si nemuritor. Thierry Mugler a facut parte din echipa de creatori pentru costumele folosite de Beyonce in filmul 'Perfume:The Story of a Murder'.

Rating Mugler Alien Flora Futura6