Mugler Alien Eau de Toilette pentru bărbați

2×
Mugler Alien Eau de Toilette pentru bărbați
Mugler Alien Eau de Toilette pentru bărbați
Promoție
100 ml
219RON

219RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: THM05423 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 22.01.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere parfum Mugler Alien
Compoziție

Descoperiți-vă puterea interioară cu apa de toaletă Mugler Alien! Jumătate zeu, jumătate om, trăiți o aventură extraordinară, în care seninătatea întâlnește puterea. Un parfum asertiv și irezistibil, cu acorduri lemnoase de cashmeran și piele, vă va transforma în bărbatul Mugler, în timp ce notele de Osmanthus îl leagă de celălalt ego al său „Alien”.

  • lemnos - picant
  • pentru bărbatul modern și încrezător
  • pentru anotimpuri reci și ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Apa de toaletă, se deschide cu note proaspete de lămâie, mentă, lavandă, anason, cimbru și fag, care se îmbină perfect cu tonurile contrastante și condimentate din inima parfumului, de piper, geranium, osmanthus și piele. Baza aromei dezvăluie vanilie dulce, ambră și cashmeran, care oferă unicitate și persistență parfumului

Poveste parfumului
O sticlă rafinată, cu un design masculin, în sinergie cu termenul Alien (extraterestru). Floarea Osmanthus, este culeasă manual în China și selectată cu grijă de casa de parfumuri IFF.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
menta, marar, lavanda, lamaie, anason, cimbru, fag
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
geranium, piper, osmanthus heterophyllus, piele, casmir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie, ambra albă, kasmeran
Grupe de parfumuri
pieloase, lemnoase

Despre brand Mugler

p>Thierry Mugler (* 1948, Strasbourg, France) salonul s-a deschis in anul 1973 in Paris. In anii '70, s-a specializat in creatii destinate femeilor, in principal, iar ideile sale au fost intotdeauna impotriva trendului. Primul parfum a fost lansat in 1992, Thierry Mugler instituindu-se ca o persoana ce dicteaza ce se poarta.
Este important de notat faptul ca acest statut s-a impus atat in industria fashion-ului cat si a parfumului. Gama Alien se impune azi ca un produs clasic si nemuritor. Thierry Mugler a facut parte din echipa de creatori pentru costumele folosite de Beyonce in filmul 'Perfume:The Story of a Murder'.

Rating Mugler Alien2