MontaleVanilla Cake Eau de Parfum unisex

Montale Vanilla Cake Eau de Parfum unisex
Montale Vanilla Cake Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
100 ml
479RON

479,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MNT04888 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 21.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 20.10.2021

Descriere Montale Vanilla Cake
Compoziție

Învăluiți-vă într-un parfum care se încadrează perfect în stilul dvs. și care devine rapid noua dvs. semnătură. Apa de parfum unisex Montale Vanilla Cake vă cucerește de la prima parfumare și nu va încerca niciodată să vă surprindă.

  • pentru optimiștii iremediabili
  • parfum unisex

Compoziție

Compozitie
caramel, vanilie Madagascar, bezea, lapte, migdale
Grupe de parfumuri
gurmand

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Vanilla Cake