Montale Soleil De Capri Eau de Parfum unisex

8×
Montale Soleil De Capri Eau de Parfum unisex
Montale Soleil De Capri Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
Economisiți
429RON

Economisiți 27%
100 ml
312RON

312,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MNT1522 | 4 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 15.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 15.04.2021

Descriere Montale Soleil De Capri
Compoziție

Reinventați-vă cu o aromă proaspătă cu accente florale delicate! Apa de parfum Montale Soleil De Capri, potrivită atât pentru femei cât și pentru bărbați, este expresia optimismului și al sentimentului total de fericire.

  • fructat – floral
  • atât pentru bărbați cât și pentru femei
  • potrivit pentru zi

Compoziția parfumului
O armonie revigorantă de citrice din Italia, grapefruit și kumquat, învăluie inima aromei de flori albe. Baza parfumului dezvăluie note profunde de mosc alb și condimente mediteraneene.

Povestea parfumului
Flaconul metalic combină atmosfera Orientului, cu pasiunea creatorului și a fondatorului, Pierre Montale, rezultatând o explozie de prospețime.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
citrice, kumquat, grapefruit
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
flori albe
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
condimente, mosc
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Soleil De Capri8