Montale Rose Night Eau de Parfum unisex

2×
Montale Rose Night Eau de Parfum unisex
Montale Rose Night Eau de Parfum unisex
100 ml

Cod: MNT1646 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Montale Rose Night
Compoziție

Rose Night, de la Montale, este un parfum floral unisex, cu un puternic accent pus pe nota de trandafiri. Această apă de parfum, creație a brandului francez renumit datorită pasiunii sale pentru parfumuri orientale și arăbești, oferă o prezentare elegantă și originală a reginei florilor. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Rose Night amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Compoziția relativ simplă a apei de parfum Rose Night, de la Montale, debutează cu acorduri de petale de trandafir, în inima sa înfloresc note de trandafir bulgăresc, iar baza este compusă din paciuli, ambră și mosc alb. Petalele elegante de trandafir descoperă o inimă magică, iar impresia generală este desăvârșită de ambră, de paciuli și de mosc. Rezultatul este o aromă superbă, intens trandafirie, cu siguranță una dintre cele mai notabile creații ale brandului Montale.

Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A reușit să creeze un parfum simplu, dar inconfundabil și de neuitat, care-i oferă celui care-l folosește o experiență unică. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Rose Night utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență.

Rose Night, de la Montale, este potrivit pe tot parcursul anului, atât ziua, cât și seara. Va cuceri iubitorii parfumurilor de trandafiri, mai ales într-o formă intensă și cu acorduri senzuale și calde. Va fi apreciat și de cei care prețuiesc adevărata calitate și originalitate.

Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Rose Night, de culoarea în degrade, auriu spre negru, a flaconului unicat, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Rose Night, de la Montale - o odă elegantă și fermecătoare, adusă trandafirilor.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
petale de trandafir
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
trandafir bulgaresc
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, cihlimbar, mosc alb
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Rose Night2