MontaleRose Elixir Eau de Parfum pentru femei

9×
Montale Rose Elixir Eau de Parfum pentru femei
Montale Rose Elixir Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
525RON

Economisiți 32%
100 ml
354RON

354,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MNT1540 | Mai mult de 5 buc. în stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 25.10.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Montale Rose Elixir
Compoziție

Apa de parfum pentru femei Montale Rose Elixir este un parfum de flori și fructe, cu accente intense de trandafir.

  • un parfum intens și feminin
  • expresiv și energic
  • euforic și jucăuș

Compoziția parfumului
Rose Elixir este parfumul magnetic al trandafirului, prins într-un joc al atracției cu fructe de citrice, frunze de căpșuni, iasomie și flori de portocal. Petalele de trandafir și căpșunile sunt presărate pe o bază tentantă, cu tonuri de ambră, de vanilie și de mosc. Parfumul întruchipează o femeie tânără, gata să danseze toată noaptea și să-i vrăjească, în joacă, pe cei din jur. Trandafirul aduce o notă de eleganță și de atractivitate, citricele conferă prospețime, iasomia și căpșunile au o dulceață delicată și veselă, iar baza insuflă avânt pasional.

Compoziție

Compozitie
vanilie, frunze de capsun, mandarina, cihlimbar, mosc, citrice, iasomie, patchouli, capsuna, trandafir, flori de portocal
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Rose Elixir9