Montale Rose Elixir Eau de Parfum pentru femei

9×
Montale Rose Elixir Eau de Parfum pentru femei
Montale Rose Elixir Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
525RON

Economisiți 24%
100 ml
400RON

Cod: MNT1540 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 19.01.2021
Ridicare personală
luni 18.01.2021

Descriere parfum Montale Rose Elixir
Compoziție

Rose Elixir, de la Montale, este un parfum feminin, de flori și fructe, cu un accent intens pus pe nota de trandafiri. Creație a brandului francez renumit datorită pasiunii sale pentru parfumuri orientale și arăbești, Rose Elixir ne prezintă un parfum seducător, intens feminin, creat pentru dans și flirt. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Rose Elixir amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Apa de parfum Rose Elixir prezintă magnetica aromă de trandafiri, într-un dans al seducției cu citricele, cu frunzele de căpșuni, cu iasomia și cu florile de portocal. O aromă delicată, situată pe o bază tentantă de ambră, de vanilie și de mosc. Parfumul întruchipează o femeie tânără, gata mereu să danseze toată noaptea și să-i vrăjească, în joacă, pe cei din jur. Trandafirul adaugă eleganță și seducție, citricele prospețime, iasomia și căpșunile o dulceață delicată și veselă, iar baza o uimitoare și contrastantă pasiune. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Rose Elixir utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență.

Rose Elixir, de la Montale, cu alte cuvinte trandafirul cu iz de fructe, creează în jurul celei care-l folosește o aură prietenoasă, plină de feminitate și de veselie. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A reușit să creeze un parfum atât proaspăt, cât și dulce.

Seducătorul parfum Elixir Rose, p interpretare magistrală a temei trandafirilor, se poate folosi întregul an, dar cel mai frapant radiază în lunile mai calde. Este un parfum de zi perfect, care o ajută pe cea care-l folosește să zâmbească larg, devenind astfel absolut remarcabilă în mulțime. Rose Elixir, de la Montale, câștigă femeile cărora le plac parfumurile senzuale, jucăușe și foarte feminine, cu note de trandafiri și de fructe, într-o prezentare inedită. Va fi apreciat și de cei care prețuiesc adevărata calitate și originalitate.

Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Rose Elixir, de culoarea roz intens a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Rose Elixir, de la Montale - un parfum de fructe, pentru femeile care doresc să seducă și să danseze toată viața.

Compoziție

Compozitie
capsuna, citrice, patchouli, trandafir, flori de portocal, iasomie, cihlimbar, frunze de capsun, mosc, vanilie, mandarina
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Rose Elixir9