Montale Powder Flowers Eau de Parfum unisex

3×
Montale Powder Flowers Eau de Parfum unisex
Montale Powder Flowers Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
Economisiți
525RON

Economisiți 24%
100 ml
399RON

399RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MNT1513 | 1 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 01.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 27.02.2021

Descriere parfum Montale Powder Flowers
Compoziție

Powder Flowers, de la Montale, este un parfum unisex, floral și catifelat. Powder Flowers face parte din gama brandului francez Montale, cunoscut datorită preferințelor sale pentru parfumurile orientale și arăbești, cu istoria lor vrăjită. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Powder Flowers amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Apa de parfum Powder Flowers combină notele de trandafir, de iasomie și de osmanthus, cu acordurile de lemn de cedru și boabe de tonka. Compoziția generală a parfumului reprezintă o odă adusă florilor nobile - trandafirii delicați și nobili, osmanthus-ul exotic și dulcea iasomie. Rolul principal îi aparține trandafirului, care se combină elegant cu nota catifelată a cedrului din Atlas. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Powder Flowers utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență.

Powder Flowers, de la Montale, oferă un parfum curat, subtil, plin de romantism și de caracter. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. În parfumul Powder Flowers a creat o combinație magistrală de tonuri florale și catifelate, care încălzește inima oricui.

Parfumul Flowers se poate folosi în orice anotimp. Romantismul și magia florilor îl fac potrivit atât pentru zi, cât și pentru seară sau la ocazii speciale. Powder Flowers, de la Montale, câștigă inimile iubitorilor de parfumuri florale, mai ales cu tonuri catifelate. Va fi apreciat și de toți cei care prețuiesc adevărata calitate și originalitate.

Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Powder Flowers, de culoarea aurie mată a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Powder Flowers, de la Montale - o interpretare impresionantă a celor mai nobile flori.

Compoziție

Compozitie
osmanthus heterophyllus, iasomie, tonka, cedru, trandafir
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Powder Flowers3