MontalePatchouli Leaves Eau de Parfum unisex

5×
Montale Patchouli Leaves Eau de Parfum unisex
Montale Patchouli Leaves Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
Economisiți
377RON

Economisiți 5%
50 ml
358RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 716,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: MNT1867
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 02.12.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 29.11.2021

Iubiți parfumurile orientale? Insistați asupra calității lor? Vă plac parfumurile unisex pe care le puteți împărtăși cu draga dvs. jumătate? Atunci, apa de parfum unisex Montale Patchouli Leaves ar putea fi pe gustul dvs. Este perfectă pentru zilele reci, persistă îndelung pe piele și pe haine, iar flaconul cu design stilat va ieși frumos în evidență în baie sau pe masa dvs. de toaletă.

  • un parfum oriental lemnos, pentru bărbați și femei
  • un parfum unisex, cu nota de paciuli în rolul principal
  • ideal pentru zile reci

Compoziția parfumului
Compoziția este alcătuită din frunze de paciuli, macerate 2 ani în butoaie de stejar, completate de vanilie, cu ambră și mosc alb.

Povestea parfumului
Patchouli Leaves este opera celebrului parfumier Pierre Montale, care știe să combine perfect arta modernă a parfumeriei occidentale cu tradiția bogată a lumii arabe. Nu există nicio îndoială că a reușit și de această dată.

Pe lângă compoziția sofisticată, parfumul Montale Patchouli Leaves face impresie și datorită designului original al flaconului stilizat, din aluminiu, care oferă apei de parfum o protecție perfectă, fiind totodată mult mai ușor decât sticla.

Compoziție

Compozitie
vanilie, cihlimbar, mosc, patchouli, galeopsis ladanum
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.