Montale Patchouli Leaves Eau de Parfum unisex

4×
Montale Patchouli Leaves Eau de Parfum unisex
Montale Patchouli Leaves Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
50 ml
359RON

718,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MNT1867 | 1 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 28.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Montale Patchouli Leaves
Compoziție

Patchouli Leaves, de la Montale, este un parfum oriental unisex, cu un puternic accent pus pe nota de paciuli. Această apă de parfum, creație a brandului francez renumit datorită pasiunii sale pentru parfumuri orientale și arăbești, oferă o interpretare uimitoare, caldă, liniștitoare și luxoasă a notei de paciuli. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Patchouli Leaves amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Compoziția apei de parfum Patchouli Leaves, de la Montale, constă în acorduri de vanilie, de chihlimbar, de mosc, de laudanum și, desigur, de paciuli. Minunatele frunze de paciuli, macerate doi ani în butoaie de stejar, se asociază cu vanilia caldă, iar laudanumul îi sporește complexitatea și profunzimea. Per ansamblu, aroma combină cu măiestrie nota dominantă de paciuli cu aspectele ambrate, balsamice, vanilate, calde și picante. Rezultatul este un parfum care poate fi descris fără ezitare ca cea mai reușită aromă de paciuli din istorie.

Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A creat un parfum senzual, remarcabil și ușor de folosit. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Patchouli Leaves utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Iar, în cazul parfumului Patchouli Leaves, persistența este, într-adevăr, excepțională.

Patchouli Leaves, de la Montale, se poate folosi tot anul, atât în timpul zilei, cât și seara. Latura caldă a parfumului radiază la maxim în anotimpul rece. Parfumul Patchouli Leaves îi va atrage, în principal, pe iubitorii aromei de paciuli, mai ales în combinație cu vanilia și cu subtonuri balsamice. Va fi, de asemenea, îndrăgit de toți cei care apreciază combinația între calitate și originalitate.

Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Patchouli Leaves, de culoarea lucioasă, argintie, a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Patchouli Leaves - o odă magistrală, adusă aromei captivante de paciuli.

Compoziție

Compozitie
galeopsis ladanum, vanilie, cihlimbar, mosc, patchouli
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Patchouli Leaves4