Montale Oudmazing Eau de Parfum unisex

3×
Montale Oudmazing Eau de Parfum unisex
Montale Oudmazing Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
Economisiți
595RON

Economisiți 35%
100 ml
386RON

386,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MNT2187 | 4 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 26.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Montale Oudmazing
Compoziție

Descoperiți elixirul prețios, oriental, apa de parfum unisex Montale Oudmazing! Bazat pe ingredientul principal oud (lemn de agar), cel mai scump lemn din lume denumit și aur lichid, aroma emană mister și nu vă lasă să treceți neobservat.

  • floral – lemnos
  • atât pentru femei cât și pentru bărbați
  • pentru zi dar și pentru ocazii speciale

Compoziția parfumului
Parfumul se deschide cu acorduri de portocale siciliene, bergamotă, oud (lemn de agar), pere și  smochine. În inima sa înfloresc note de iasomie egipteană, patchouli și orris (rădăcină de iris), iar baza dezvăluie note de vanilie dulce, piele, mosc și struguri.

Povestea parfumului
Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Oudmazing utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, care oferă parfumului persistență. Flaconul absolut original, inspiră prin simplitatea sa elegantă, subliniată de culoarea neagră lucioasă, dintr-un material original din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
agar, bergamota, smochin, para, portocala
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
patchouli, iris, iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
struguri, vanilie, mosc alb, piele
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Oudmazing3