Montale Nepal Aoud Eau de Parfum unisex

4×
Montale Nepal Aoud Eau de Parfum unisex
Montale Nepal Aoud Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
Economisiți
525RON

Economisiți 22%
100 ml
405RON

405,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MNT1643 | Mai mult de 5 buc. în stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 18.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Montale Nepal Aoud
Compoziție

Descoperiți apa de parfum unică, inconfundabilă și de neuitat! Montale Nepal Aoud, este un parfum unisex, oriental - lemnos, cu note puternice de oud și trandafir. Pierre Montale, fondatorul brandului, a interpretat în mod uimitor combinația populară de oud cu mosc, într-un parfum care merită toată atenția.

Ca toate creațiile Montale, Nepal Aoud, utilizează ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, oferind parfumului persistență.

  • oriental – lemons
  • atât pentru femei cât și pentru bărbați
  • potrivit pentru orice ocazie

Compoziția parfumului
Parfumul se deschide cu acorduri de lemn de agar, care domină tonurile picante de cuișoare și șofran. În inima sa, înfloresc note de trandafir bulgăresc și ambră intensă, iar baza dezvăluie tonuri de vanilie dulce, mosc alb și piele.

Una dintre notele centrale ale parfumului Nepal Aoud, este lemnul de agar, oud sau aoud (în arabă). Un ingredient fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole la fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal, denumit și „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“, apare într-o compoziție versatilă și bine echilibrată, cu fațete picante, lemnoase, pieloase, florale și moscate.

Povestea parfumului
Marca franțuzească Montale, cunoscută datorită preferințelor sale pentru parfumurile orientale și arăbești, are o istorie magică. Parfumul se evidențiază și prin flaconul absolut original. Inspiră prin simplitate și eleganță, albul pur și decorațiunile aurii. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
sofran, agar
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
cihlimbar, trandafir bulgaresc
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc alb, vanilie Madagascar, piele
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Nepal Aoud4