Montale Mukhallat

eau de parfum unisex 100 ml

4×
Montale Mukhallat eau de parfum unisex 100 ml
Montale Mukhallat eau de parfum unisex 100 ml
Livrare gratuită
525RON

Economisiți 27%
100 ml
384RON

Cod: MNT1510 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 23.08.2019
Ridicare personală
vineri 23.08.2019
Montale Mukhallat
100 ml | 384RON

Descriere parfum Montale Mukhallat

Mukhallat, de la Montale, este un parfum oriental unisex, dulce și de fructe, cu o notă puternică de vanilie. Creație a brandului francez renumit datorită pasiunii sale pentru parfumuri orientale și arăbești, oferă o irezistibilă armonie de arome dulci. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Mukhallat amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Apa de parfum Mukhallat este, par excellence, un gourmet oriental. Armonia blândă, de frăguțe de pădure și de migdale dulci, se unește cu balsamul de Peru și cu vanilia de Madagascar, tandru învăluite de moscul alb. Rolul principal îi aparține trio-ului de frăguțe, migdale catifelate și vanilie dulce. Moscul și balsamul din final îi conferă parfumului Mukhallat, de la Montale, senzualitate și-i subliniază caracterul oriental. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Mukhallat utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență.

Mukhallat, de la Montale, este un remarcabil parfum gourmet, cu un caracter dulce, de fructe și cald. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A reușit să creeze un parfum fermecător, jucăuș și irezistibil. Parfumul Mukhallat, de la Montale, este potrivit mai ales pentru zi. Îi conferă bună dispoziție atât celui care-l folosește, cât și celor din jur, pe tot parcursul anului, dar este mai cald și mai prietenos în timpul lunilor reci.

Mukhallat, de la Montale, cucerește iubitorii de parfumuri dulci gourmet, în special în compoziții orientale. Va fi apreciat și de toți cei care prețuiesc adevărata calitate și originalitate. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Aoud Mukhallat, de culoarea de un alb pur a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Mukhallat, de la Montale - frăguțe de pădure, vanilie și migdale, într-un amestec oriental irezistibil.

Compoziție

Compozitie
balsam peruvian, capsuna, migdale, mosc, vanilie
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Mukhallat

Adaugă o nouă recenzie

4.0
4 Evaluare
2
2
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală