MontaleMango Manga Eau de Parfum unisex

1×
Montale Mango Manga Eau de Parfum unisex
Montale Mango Manga Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
Economisiți
429RON

Economisiți 10%
100 ml
385RON

385,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MNT1461 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 22.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 22.10.2021

Descriere Montale Mango Manga
Compoziție

Mango Manga, de la Montale, este un parfum unisex lemnos, cu un puternic accent pus pe nota de mango. Această apă de parfum, creație a brandului francez renumit datorită pasiunii sale pentru parfumuri orientale și arăbești, oferă uimitoarea combinație dintre lemnul prețios, fructe și flori. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Mango Manga amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Parfumul Mango Manga prezintă exotica energie solară a fructului de mango, neroli-ul calabrez plin de viață și speciala iasomie sambac. Compoziția capătă prospețime de la dulcea portocală, bogăție și dulceață de la ylang-ylang și lux exotic de la notele lemnoase, cu vetiver, cedru, oud și mușchi. Toate acestea creează o compoziție cu adevărat originală, interesantă și neobișnuită. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Mango Manga utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență.

Mango Manga, de la Montale, este un parfum dulce și exotic, ca o baie de soare. Aroma prietenoasă, suculentă, care combină surprinzător acordurile de fructe, cu nuanțele lemnoase și cu voalul magic de iasomie, face parte dintre cele mai distinctive ale brandului. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. Pierre Montale a creat un alt parfum de mango însorit și tropical, fără să fie însă prea dulce sau cu o aromă excesivă de fructe.

Parfumul Mango Manga, de la Montale, este potrivit pentru întregul an, dar excelează vara, când evocă o vacanță la tropice. Este perfect ca parfum de zi, dar, datorită tonurilor din bază, este ușor de folosit și seara. Mango Manga va cuceri iubitorii aromei de mango, în compoziții de fructe mai neobișnuite. Va fi apreciat și de toți cei care prețuiesc adevărata calitate și originalitate. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoane absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Mango Manga, de culoarea argintiu metalizat a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon de aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Mango Manga, de la Montale - arome de mango și soare, într-o operă de artă parfumată.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mango, portocala
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
iasomie, extras din portocala amara, Ylang-Ylang
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cedru, muschi, agar, vetiver
Grupe de parfumuri
de fructe

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Mango Manga1