Montale Honey Aoud Eau de Parfum unisex

13×
Montale Honey Aoud Eau de Parfum unisex
Montale Honey Aoud Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
Economisiți
549RON

Economisiți 25%
100 ml
410RON

410,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MNT1817 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 21.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 21.04.2021

Descriere Montale Honey Aoud
Compoziție

Honey Aoud este un parfum oriental unisex, din gama brandului francez Montale, cunoscut datorită preferințelor sale pentru parfumurile orientale și arăbești, cu istoria lor vrăjită. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Honey Aoud amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic. Delicios și irezistibil, parfumul Honey Aoud, de la Montale, este o combinație imaginativă, de miere și lemn de oud.

Unul dintre ingredientele principalele ale parfumului Honey Aoud - și unul dintre cele preferate de Pierre Montale - este lemnul de aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar, oud sau aoud (în arabă), un ingredient fascinant, cu aromă rășinoasă. Este cel mai scump lemn din lume, folosit de secole în fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal, uneori denumit „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“, se combină în parfumul Honey Aoud, de la Montale, cu acordurile de miere, desăvârșite de condimente.

În compoziția originală a apei de parfum Honey Aoud, de la Montale, găsim acorduri de miere, oud, flori, paciuli, scorțișoară, piele, vanilie și ambră. Irezistibila inimă de miere, înconjurată de foi de paciuli de Sumatra și de note florale delicate și animată de scorțișoara de Ceylon, este amplificată de lemnul rar de oud, de piele, de ambră și de vanilia din Madagascar.

Per ansamblu, aroma, care combină în mod creativ mierea dominantă și oudul, cu mirodeniile și cu scorțișoara, are un efect delicios, cald și bogat, pur și simplu irezistibil. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. Pierre Montale a creat un alt parfum cu totul original, care merită toată atenția, chiar și din partea celor mai fini cunoscători.

Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Honey Aoud utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Honey Aoud, de la Montale este potrivit atât pentru zi, cât și pentru seară, în orice anotimp. Radiază însă la maxim în serile de toamnă sau de iarnă. Atrage iubitorii de arome orientale gourmet, precum și pe cei care apreciază parfumurile cu adevărat excelente.

Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoane absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Honey Aoud, de culoarea portocaliu-aurie a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon de aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Honey Aoud, de la Montale - lemn de oud, miere și mirodenii, într-un original parfum vanilat.

Compoziție

Compozitie
agar, miere, floare, cihlimbar, patchouli, vanilie Madagascar, piele, scortisoara
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Honey Aoud13