MontaleGolden Aoud Eau de Parfum unisex

2×
Montale Golden Aoud Eau de Parfum unisex
Montale Golden Aoud Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
Economisiți
525RON

Economisiți 17%
100 ml
434RON

434,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MNT1506 | 1 de buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Acum puteți cumpăra acest produs cu o reducere de 20% cu codul notino20. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 21.09.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 20.09.2021

Descriere Montale Golden Aoud
Compoziție

Golden Aoud, de la Montale, este un parfum unisex floral, lemnos și picant, cu o notă distinctivă de oud. Creație a brandului francez renumit datorită pasiunii sale pentru parfumuri orientale și arăbești, Golden Aoud oferă îndrăgitul duo de oud și trandafiri, în combinație cu alte acorduri intense. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Golden Aoud amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Nota centrală a parfumului Golden Aoud, lemnul de aquilaria, numit și ,,lemnul vulturului’’, lemn de agar, oud sau aoud (în arabă), este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole în fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal, uneori denumit „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“ este combinat, în parfumul Golden Aoud, de la Montale, cu note de trandafiri și de mușcată, de lemn exotic și de condimente.

Apa de parfum Golden Aoud reprezintă o armonie magnifică între trandafirul bulgăresc, mușcată, frunzele de paciuli, condimentele jamaicane și notele de piele. Totul pe o bază din lemn de cedru marocan, oud și lemn de tec presărat cu șofran. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Golden Aoud utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență.

Golden Aoud, de la Montale, este o nouă interpretare a combinației clasice de oud și trandafiri, completată de mirodenii calde. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A reușit să creeze un parfum care-l învăluie pe cel care-l folosește într-o atmosferă orientală, plină de caracter și de energie. Un parfum pe care nu-l veți uita niciodată.

Golden Aoud, de la Montale este potrivit în orice anotimp, atât ziua, cât și seara. Acest parfum profund și original va cuceri iubitorii aromei de trandafiri cu oud, într-o compoziție inedită. Va fi apreciat și de cei care prețuiesc adevărata calitate și originalitate. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoane absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Golden Aoud, de culoarea, auriu mat a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon de aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Golden Aoud, de la Montale - un duo preferat, de lemn de oud și trandafiri, într-o compoziție complexă, lemnos picantă.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
patchouli, trandafir
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
piele, chili
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
sofran, agar, cedru, lemn de tec
Grupe de parfumuri
picante, lemnoase

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Golden Aoud2