Montale Full Incense

eau de parfum unisex 100 ml

7×
Montale Full Incense eau de parfum unisex 100 ml
Montale Full Incense eau de parfum unisex 100 ml
Montale Full Incense eau de parfum unisex 100 ml
Montale Full Incense eau de parfum unisex 100 ml
Montale Full Incense eau de parfum unisex 100 ml
Montale Full Incense eau de parfum unisex 100 ml
Montale Full Incense eau de parfum unisex 100 ml
Montale Full Incense eau de parfum unisex 100 ml
Livrare gratuită
549RON
Reducere 13%
100 ml
476RON

Cod: MNT1641 | Mai mult de 5 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 30.04.2019
Ridicare personală
marți 30.04.2019
Montale Full Incense
100 ml | 476RON

Descriere parfum Montale Full Incense

Full Incense, de la Montale, este un parfum unisex balsamic. Această apă parfumată, de la marca franceză de parfumuri renumită datorită preferinței sale pentru aromele Orientului și ale Arabiei, cu istoria lor magică, este un parfum rășinos complex, construit în jurul unei note centrale de tămâie. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Full Incense amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Compoziția apei de parfum Full Incense, de la Montale, constă în acorduri de laudanum, de elemi, de paciuli, de cedru și, desigur, de tămâie. Tămâia somaleză se combină armonios cu lemnul de cedru și cu frunzele de paciuli. Notele lemnoase, uscate și fumurii rotunjesc aroma de ansamblu. Full Incense este cel mai bine caracterizat ca un superb parfum de tămâie pură - așa cum sugerează și numele.

Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A reușit să creeze un superb parfum rășinos, ca o odă aproape religioasă adusă tămâiei din Somalia. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Full Incense utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență.

Full Incense, de la Montale se poate folosi tot anul, atât în timpul zilei, cât și seara. Radiază cel mai frapant în lunile reci. Îi va câștiga mai ales pe iubitorii aromei de tămâie, în special într-o formă extrem de intensă și de autentică. Va fi îndrăgit, de asemenea, de toți cei care apreciază combinația între calitate și originalitate. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoane absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Full Incense, de culoarea lucioasă, maro închis, a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon de aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Full Incense, de la Montale - o aromă de tămâie fumurie, caldă și minunat de autentică.

Compoziție

Compozitie
cedru, elemi, galeopsis ladanum, patchouli, tamaie
Grupe de parfumuri
lemnoase, orientale

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Full Incense

Adaugă o nouă recenzie

4.0
7 Evaluare
4
2
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală