Montale Dark Aoud

eau de parfum unisex 100 ml

1×
Montale Dark Aoud eau de parfum unisex 100 ml
Montale Dark Aoud eau de parfum unisex 100 ml
Livrare gratuită
Lichidare de stoc
525RON

Economisiți 48%
100 ml
271RON

Cod: MNT1625 | Mai mult de 20 buc. în stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 27.06.2019
Ridicare personală
joi 27.06.2019
Montale Dark Aoud
100 ml | 271RON

Descriere parfum Montale Dark Aoud

Dark Aoud, de la Montale, este un parfum lemnos unisex, cu un puternic accent pus pe nota de oud. Creație a brandului francez renumit datorită pasiunii sale pentru parfumuri orientale și arăbești, Dark Aoud ne prezintă un parfum de oud întunecat și intens. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Dark Aoud amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Una dintre notele centrale ale parfumului Dark Aoud, lemnul de aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar, oud sau aoud (în arabă), este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole la fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal, uneori denumit „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“, se combină în parfumul Dark Aoud, de la Montale, cu acordurile de santal.

Compoziția minimalistă a apei de parfum Dark Aoud, de la Montale, este formată din acorduri de oud și de lemn de santal. Grandoarea lemnului de santal indian și intensitatea întunecată a lemnului de oud din adâncurile pădurilor orientale creează un parfum lemnos, misterios, obsedant, schimbător și magic. Debutul parfumului evocă intrarea într-o cameră întunecoasă, unde rămâneți nemișcat și încercați să recunoașteți forme și obiecte ascunse în întuneric. Nota fumurie de oud și eleganța santalului se împletesc cu o delicatețe picantă. Apa de parfum Dark Aoud, de la Montale, evoluează treptat spre o magică și misterioasă aromă picantă și catifelată.

Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A interpretat în mod uimitor combinația populară de oud cu mosc, într-un parfum care merită toată atenția. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Dark Aoud utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Dark Aoud, de la Montale, este potrivit pe tot parcursul anului, atât ziua, cât și seara. Acest parfum va câștiga inimile iubitorilor aromei de oud, în special în combinație cu lemnul de santal. Îl vor iubi, de asemenea, cei care apreciază calitatea reală și, în plus, sunt vrăjiți de magia Orientului.

Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoane absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Dark Aoud, de culoarea lucioasă, aurie cu cercuri negre, a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon de aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Dark Aoud, de la Montale - un parfum întunecat și intens, de oud și lemn de santal.

Compoziție

Compozitie
agar, lemn de santal
Grupe de parfumuri
lemnoase

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Dark Aoud

Adaugă o nouă recenzie

5.0
1 Evaluare
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală