MontaleBlue Amber Eau de Parfum unisex

3×
Montale Blue Amber Eau de Parfum unisex
Montale Blue Amber Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
Economisiți
525RON

Economisiți 40%
100 ml
314RON

314,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MNT1631 | 4 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 28.09.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Montale Blue Amber
Compoziție

Blue Amber, de la Montale, este un parfum unisex picant oriental, cu un puternic accent pus pe nota de ambră. Această apă parfumată, de la o marcă franceză de parfumuri, renumită datorită unei anumite afinități pentru aromele Orientului și ale Arabiei, cu istoria lor magică, are o aromă bogată, construită în jurul unei note centrale de ambră, însoțită de vanilia uimitor de expresivă. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Blue Amber amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Compoziția apei de parfum Blue Amber, de la Montale, constă în acorduri de bergamotă italiană, de mușcată, de paciuli, de vetiver, de coriandru și, desigur, de ambră și de vanilie. Debutul proaspăt și dinamic se dezvoltă cu exoticul paciuli, topindu-se în nota dominantă de ambră și culminând cu baza de vanilie ambrată, rafinată și senzuală.

Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A reușit să creeze un parfum de o persistență uimitoare, care-l învăluie pe cel care-l folosește într-o atmosferă orientală încântătoare. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Blue Amber utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență.

Blue Amber se poate folosi pe tot parcursul anului și în orice moment al zilei. Îi va atrage pentru totdeauna pe iubitorii de parfumuri orientale picante, cu adieri de ambră și de vanilie. Blue Amber este recomandat și celor care apreciază calitatea de top și farmecul specific al aromelor orientale. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoane absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Blue Amber, de culoarea lucioasă, albastru închis, a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon de aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Blue Amber, de la Montale - parfum de ambră și vanilie, într-o compoziție picantă orientală, perfect echilibrată.

Compoziție

Compozitie
vetiver, coriandru, bergamota, vanilie, patchouli, cihlimbar
Grupe de parfumuri
orientale, picante

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Blue Amber3