Montale Black Aoud Black Aoud Intense Eau de Parfum unisex

3×
Montale Black Aoud Black Aoud Intense Eau de Parfum unisex
Montale Black Aoud Black Aoud Intense Eau de Parfum unisex
100 ml

Cod: MNT2887 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Montale Black Aoud Black Aoud Intense
Compoziție

Lăsați-vă conduși într-o călătorie fascinantă orientală cu apa de parfum unisex Montale Black Aoud Intense. Aroma splendidă și senzuală construită în jurul notelor irezistibile de patchouli indonezian și oud prețios de Cambodgia, reflectă lux, eleganță și farmec. Savurați experiența olfactivă unică Black Aoud Intense!

  • parfum unisex - potrivit pentru bărbați și femei
  • parfum oriental - lemnos
  • potrivit pentru lunile reci

Compoziția parfumului
Un parfum elegant ce ascunde aroma unuia dintre cele mai prețioase ingrediente din parfumerie – lemnul de agar, cunoscut și sub numele de oud, care se armonizează perfect cu frunzele calde de patchouli și mandarină proaspătă. Trandafirul își face loc prin compoziție adăugând o mireasmă pudrată, iar moscul din bază oferă o nouă înfățișare caldă și robustă acestei capodopere luxoase.

Povestea parfumului
Parfumul de nișă Montale Black Aoud Intense a fost lansat de către Pierre Montale în anul 2017 și se remarcă prin dragostea lui pentru parfumurile din Orient și Arabia Saudită. Pierre Montale a creat timp de mulți ani parfumuri pentru familiile regale din Orient, compozițiile sale încântătoare făcând din Montale una dintre cele mai recunoscute mărci de parfumuri de lux. Fiecare sticlă combină o atmosferă misterioasă iar fiecare parfum este literalmente un elixir al fericirii.

Compoziție

Compozitie
mandarina, patchouli, oud, petale de trandafir, mosc
Grupe de parfumuri
lemnoase

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Black Aoud Black Aoud Intense3