Treci la conținutul principal
Montale Black Aoud Black Aoud Intense Eau de Parfum unisex
Montale Black Aoud Black Aoud Intense Eau de Parfum unisex
Montale Black Aoud Black Aoud Intense Eau de Parfum unisex
Compozitieoud, patchouli, mandarina, petale de trandafir, mosc
Grupe de parfumurilemnoase

Lăsați-vă conduși într-o călătorie fascinantă orientală cu apa de parfum unisex Montale Black Aoud Intense. Aroma splendidă și senzuală construită în jurul notelor irezistibile de patchouli indonezian și oud prețios de Cambodgia, reflectă lux, eleganță și farmec. Savurați experiența olfactivă unică Black Aoud Intense!

  • parfum unisex - potrivit pentru bărbați și femei
  • parfum oriental - lemnos
  • potrivit pentru lunile reci

Compoziția parfumului
Un parfum elegant ce ascunde aroma unuia dintre cele mai prețioase ingrediente din parfumerie – lemnul de agar, cunoscut și sub numele de oud, care se armonizează perfect cu frunzele calde de patchouli și mandarină proaspătă. Trandafirul își face loc prin compoziție adăugând o mireasmă pudrată, iar moscul din bază oferă o nouă înfățișare caldă și robustă acestei capodopere luxoase.

Povestea parfumului
Parfumul de nișă Montale Black Aoud Intense a fost lansat de către Pierre Montale în anul 2017 și se remarcă prin dragostea lui pentru parfumurile din Orient și Arabia Saudită. Pierre Montale a creat timp de mulți ani parfumuri pentru familiile regale din Orient, compozițiile sale încântătoare făcând din Montale una dintre cele mai recunoscute mărci de parfumuri de lux. Fiecare sticlă combină o atmosferă misterioasă iar fiecare parfum este literalmente un elixir al fericirii.

MontaleBlack Aoud Black Aoud Intense Eau de Parfum unisex

4×
Livrare gratuită
100 ml
394RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 394,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: MNT2887
1
Sameday - Express
începând de mâine vineri 01.03.2024
Ridicare personală
începând de mâine vineri 01.03.2024