Montale Attar

eau de parfum unisex 100 ml

Montale Attar eau de parfum unisex 100 ml
Montale Attar eau de parfum unisex 100 ml
Montale Attar eau de parfum unisex 100 ml
Montale Attar eau de parfum unisex 100 ml
Montale Attar eau de parfum unisex 100 ml
Montale Attar eau de parfum unisex 100 ml
Montale Attar eau de parfum unisex 100 ml
Montale Attar eau de parfum unisex 100 ml
Livrare gratuită
100 ml
406RON

Cod: MNT1470 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
miercuri, 24.10.2018
ridicare personală
miercuri, 24.10.2018
Montale Attar
100 ml | 406RON

Descriere parfum Montale Attar

Attar, de la Montale este un parfum feminin floral oriental, cu un puternic accent pus pe nota de trandafiri. Această apă de parfum, creație a brandului francez renumit datorită pasiunii sale pentru parfumuri orientale și arăbești, prezintă o uimitoare combinație între lemnul prețios și cei mai minunați trandafiri. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Attar amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Puternic și fermecător, parfumul Attar reprezintă adevărata aromă a maharajahilor, obținută prin dubla distilare a lemnului de santal din Mysore și a trandafirilor bulgărești. Compoziția simplă, cu note de lemn rar, are ca rezultat un parfum exotic fascinant, care evocă antica magie a Orientului, cu secrete și profunzimi ascunse.

Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. În parfumul Attar, a creat o combinație magistral echilibrată, între lemnul prețios și trandafirii unici.

Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Attar utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Se poate folosi întregul an, în orice moment al zilei. Va câștiga inimile celor care îndrăgesc parfumurile tipic orientale, cu note de lemn prețios și de trandafiri, combinate într-un mod inedit. Parfumul Attar este recomandat și celor care apreciază calitatea de top și farmecul specific al aromelor orientale.

Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoane absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Attar, de culoarea de un auriu pal și mat a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon de aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Attar, de la Montale - exotism, forță și vraja parfumurilor maharajahilor de odinioară.

Compoziție

Compozitie
lemn de guaiac, lemn de santal, trandafir bulgaresc
Grupe de parfumuri
florale, orientale

Despre brand Montale

Parfumuri Montale | Montale - parfumuri nascute din dragostea pentru Orient. Fiecare flacon imbina atmosfera misterioasa a Orientului cu creativitatea occidentala.
Brandul Montale a fost fondat in Paris in 2003 de catre Pierre Montale, care a petrecut multi ani in Arabia Saudita creand parfumuri pentru nobilime, rege si regina. Dupa intoarcerea sa la Paris, a inceput sa foloseasca experienta dobandita in Arabia Saudita pentru a aduce pe meleagurile natale miresmele orientale. Pierre Montale a ales intotdeauna materiale naturale de cea mai inalta calitate in concentratii mari, care asigura persistenta parfumului.

Marca Montale a fost fondata in 2003 in Paris de catre Pierre Montale, care petrecuse cativa ani in Arabia Saudita creand parfumuri pentru nobilime, rege si regina. Dupa intoarcerea sa la Paris, acesta a inceput sa dezvolte parfumuri pe baza cunostintelor si experientei acumulate in Orient. In acest sens, Pierre Montale a ales intotdeuna ingrediente naturale de cea mai inalta calitate, care asigura persistenta indelungata a parfumului.

Ingredientele principale folosite sunt cele de lemn rar, precum cedru, lemn de santal si lemn de vultur, cunoscut sub numele de Aoud (in araba ,,Oudh''). Astfel, marca Montale este prima care aduce pe piata o serie de parfumuri frantuzesti dedicate esentelor extrase din cel mai scump lemn din lume, lemnul de Aquilaria. Esentele extrase din lemnul de Aquilaria au fost folosite de secole pentru obtinerea de tamaie si parfumuri (mai ales arabe), banuite a detine efecte afrodisiace. Nu este o coincidenta faptul ca acest lemn este, de asemenea, mentionat ca ,,aur lichid" sau ,,lemn al zeilor."

Primul parfum marca Montale si-a castigat rapid popularitatea, starnind reactii pozitive nu doar din partea consumatorilor, ci si a expertilor si criticilor de parfum. Iar gama de parfumuri Montale este cat se poate de variata si complexa, incluzand de la arome incarcate emotional pana la creatii optimiste si pline de viata. Iar ambalajul este, de asemenea, cat se poate de original. Designul exprima eleganta si unicitate, dar si practicalitate. Flaconul din aluminiu protejeaza parfumul de razele soarelui si asigura conservarea. In plus, flacoanele din aluminiu fac parfumurile Montale ideale pentru a fi purtate in calatorii.

Lsati-va fermecati de spiritul Orientului si alegeti una dintre originalele parfumuri Montale!