Montale Attar

eau de parfum unisex 100 ml

Montale Attar eau de parfum unisex 100 ml
Livrare gratuită
525RON

Economisiți 22%
100 ml
407RON

Cod: MNT1470 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 22.05.2019
Ridicare personală
miercuri 22.05.2019
Montale Attar
100 ml | 407RON

Descriere parfum Montale Attar

Attar, de la Montale este un parfum feminin floral oriental, cu un puternic accent pus pe nota de trandafiri. Această apă de parfum, creație a brandului francez renumit datorită pasiunii sale pentru parfumuri orientale și arăbești, prezintă o uimitoare combinație între lemnul prețios și cei mai minunați trandafiri. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Attar amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Puternic și fermecător, parfumul Attar reprezintă adevărata aromă a maharajahilor, obținută prin dubla distilare a lemnului de santal din Mysore și a trandafirilor bulgărești. Compoziția simplă, cu note de lemn rar, are ca rezultat un parfum exotic fascinant, care evocă antica magie a Orientului, cu secrete și profunzimi ascunse.

Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. În parfumul Attar, a creat o combinație magistral echilibrată, între lemnul prețios și trandafirii unici.

Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Attar utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Se poate folosi întregul an, în orice moment al zilei. Va câștiga inimile celor care îndrăgesc parfumurile tipic orientale, cu note de lemn prețios și de trandafiri, combinate într-un mod inedit. Parfumul Attar este recomandat și celor care apreciază calitatea de top și farmecul specific al aromelor orientale.

Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoane absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Attar, de culoarea de un auriu pal și mat a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon de aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Attar, de la Montale - exotism, forță și vraja parfumurilor maharajahilor de odinioară.

Compoziție

Compozitie
lemn de guaiac, lemn de santal, trandafir bulgaresc
Grupe de parfumuri
florale, orientale

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Attar

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!