Montale Aoud Safran

eau de parfum unisex 100 ml

Montale Aoud Safran eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Safran eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Safran eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Safran eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Safran eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Safran eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Safran eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Safran eau de parfum unisex 100 ml
Livrare gratuită
100 ml
371RON

Cod: MNT1494 | 5 de buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
miercuri, 21.11.2018
ridicare personală
miercuri, 21.11.2018
Montale Aoud Safran
100 ml | 371RON

Descriere parfum Montale Aoud Safran

Aoud Safran, de la Montale, este un parfum unisex oriental, picant lemnos, cu o puternică notă de oud. Face parte din prima colecție franceză de parfumuri dedicate lemnului prețios de oud, un ingredient cu aromă rășinoasă. Este vorba de colecția brandului Montale, renumit datorită pasiunii sale pentru aromele Orientului și ale Arabiei, cu istoria lor magică. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Aoud Safran amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Nota centrală a parfumului Aoud Safran, lemnul de aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar, oud sau aoud (în arabă), este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole în fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal, uneori denumit „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“, se combină în parfumul Aoud Safran, de la Montale, cu aroma trandafirilor și a șofranului.

Apa de parfum Aoud Safran este o combinație neobișnuită a trei ingrediente cu un puternic efect spiritual. Prețiosul șofran, misticul oud și trandafirul din Arabia alcătuiesc, împreună, un parfum extrem de senzual. Compoziția minimalistă evidențiază căldura și unicitatea șofranului și bogăția notelor intense de trandafir, care conferă dulceață oud-ului surprinzător de delicat.
Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A creat, din ingrediente lineare, un parfum proaspăt, ușor dulce, senzual și profund.

Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Aoud Safran utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Datorită căldurii sale, parfumul Aoud Safran se poate folosi cu succes lunile reci, dar, în același timp, prospețimea și ușurința sa îl fac potrivit pe tot parcursul anului, atât ziua, cât și seara. Va câștiga inimile celor care îndrăgesc notele de oud, în combinații inedite. Parfumul Aoud Safran este recomandat și celor care apreciază calitatea de top și farmecul specific al aromelor orientale.

Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoane absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Aoud Safran, de culoarea lucioasă, roșu maronie cu străluciri aurii, a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a

ales un flacon de aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.
Aoud Safran, de la Montale - un amestec senzual de trandafir, lemn de oud și șofran.

Compoziție

Compozitie
agar, sofran, trandafir
Grupe de parfumuri
lemnoase, picante

Despre brand Montale

Parfumuri Montale | Montale - parfumuri nascute din dragostea pentru Orient. Fiecare flacon imbina atmosfera misterioasa a Orientului cu creativitatea occidentala.
Brandul Montale a fost fondat in Paris in 2003 de catre Pierre Montale, care a petrecut multi ani in Arabia Saudita creand parfumuri pentru nobilime, rege si regina. Dupa intoarcerea sa la Paris, a inceput sa foloseasca experienta dobandita in Arabia Saudita pentru a aduce pe meleagurile natale miresmele orientale. Pierre Montale a ales intotdeauna materiale naturale de cea mai inalta calitate in concentratii mari, care asigura persistenta parfumului.

Marca Montale a fost fondata in 2003 in Paris de catre Pierre Montale, care petrecuse cativa ani in Arabia Saudita creand parfumuri pentru nobilime, rege si regina. Dupa intoarcerea sa la Paris, acesta a inceput sa dezvolte parfumuri pe baza cunostintelor si experientei acumulate in Orient. In acest sens, Pierre Montale a ales intotdeuna ingrediente naturale de cea mai inalta calitate, care asigura persistenta indelungata a parfumului.

Ingredientele principale folosite sunt cele de lemn rar, precum cedru, lemn de santal si lemn de vultur, cunoscut sub numele de Aoud (in araba ,,Oudh''). Astfel, marca Montale este prima care aduce pe piata o serie de parfumuri frantuzesti dedicate esentelor extrase din cel mai scump lemn din lume, lemnul de Aquilaria. Esentele extrase din lemnul de Aquilaria au fost folosite de secole pentru obtinerea de tamaie si parfumuri (mai ales arabe), banuite a detine efecte afrodisiace. Nu este o coincidenta faptul ca acest lemn este, de asemenea, mentionat ca ,,aur lichid" sau ,,lemn al zeilor."

Primul parfum marca Montale si-a castigat rapid popularitatea, starnind reactii pozitive nu doar din partea consumatorilor, ci si a expertilor si criticilor de parfum. Iar gama de parfumuri Montale este cat se poate de variata si complexa, incluzand de la arome incarcate emotional pana la creatii optimiste si pline de viata. Iar ambalajul este, de asemenea, cat se poate de original. Designul exprima eleganta si unicitate, dar si practicalitate. Flaconul din aluminiu protejeaza parfumul de razele soarelui si asigura conservarea. In plus, flacoanele din aluminiu fac parfumurile Montale ideale pentru a fi purtate in calatorii.

Lsati-va fermecati de spiritul Orientului si alegeti una dintre originalele parfumuri Montale!