Montale Aoud Safran

eau de parfum unisex 100 ml

Montale Aoud Safran eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Safran eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Safran eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Safran eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Safran eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Safran eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Safran eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Safran eau de parfum unisex 100 ml
100 ml

Cod: MNT1494 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Montale Aoud Safran
100 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere parfum Montale Aoud Safran

Aoud Safran, de la Montale, este un parfum unisex oriental, picant lemnos, cu o puternică notă de oud. Face parte din prima colecție franceză de parfumuri dedicate lemnului prețios de oud, un ingredient cu aromă rășinoasă. Este vorba de colecția brandului Montale, renumit datorită pasiunii sale pentru aromele Orientului și ale Arabiei, cu istoria lor magică. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Aoud Safran amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Nota centrală a parfumului Aoud Safran, lemnul de aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar, oud sau aoud (în arabă), este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole în fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal, uneori denumit „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“, se combină în parfumul Aoud Safran, de la Montale, cu aroma trandafirilor și a șofranului.

Apa de parfum Aoud Safran este o combinație neobișnuită a trei ingrediente cu un puternic efect spiritual. Prețiosul șofran, misticul oud și trandafirul din Arabia alcătuiesc, împreună, un parfum extrem de senzual. Compoziția minimalistă evidențiază căldura și unicitatea șofranului și bogăția notelor intense de trandafir, care conferă dulceață oud-ului surprinzător de delicat.
Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A creat, din ingrediente lineare, un parfum proaspăt, ușor dulce, senzual și profund.

Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Aoud Safran utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Datorită căldurii sale, parfumul Aoud Safran se poate folosi cu succes lunile reci, dar, în același timp, prospețimea și ușurința sa îl fac potrivit pe tot parcursul anului, atât ziua, cât și seara. Va câștiga inimile celor care îndrăgesc notele de oud, în combinații inedite. Parfumul Aoud Safran este recomandat și celor care apreciază calitatea de top și farmecul specific al aromelor orientale.

Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoane absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Aoud Safran, de culoarea lucioasă, roșu maronie cu străluciri aurii, a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a

ales un flacon de aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.
Aoud Safran, de la Montale - un amestec senzual de trandafir, lemn de oud și șofran.

Compoziție

Compozitie
agar, sofran, trandafir
Grupe de parfumuri
lemnoase, picante

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Aoud Safran

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!