Montale Aoud Melody Eau de Parfum unisex

1×
Montale Aoud Melody Eau de Parfum unisex
Montale Aoud Melody Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
100 ml
385RON

385,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MNT1637 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 20.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 19.04.2021

Descriere Montale Aoud Melody
Compoziție

Montale Aoud Melody este un parfum oriental unisex, cu un puternic accent pe nota de oud. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Aoud Melody amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Una dintre notele centrale ale parfumului Aoud Melody, lemnul de aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar, oud sau aoud (în arabă), este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole la fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal, uneori denumit „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“, se combină în parfumul Montale Aoud Melody cu acordurile balsamice și picante.

Parfumul Montale Aoud Melody debutează cu acorduri de lemn de oud, de piele, de cuișoare, de șofran și de rășină elemi. În inimă înfloresc note de iasomie egipteană, de trandafir delicat și de ylang-ylang. Baza caldă și cremoasă este alcătuită din tonuri de santal, de ambră și de mosc. Per ansamblu, aroma creează o armonie perfectă între tonul intens de oud și acordurile calde picante și balsamice, cu adieri de piele și de mosc. Melodia, care apare și în denumirea apei de parfum, este amplificată de încântătoarea inimă florală.

Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit în timpul activității sale în Arabia Saudită abilitățile secrete ale unui magician oriental. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Aoud Melody utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Parfumul Montale Aoud Melody este potrivit pe tot parcursul anului, atât ziua, cât și seara. Acest parfum va câștiga inimile iubitorilor parfumului de oud, în special în combinație cu acorduri balsamice și picante. O vor iubi de asemenea cei care apreciază calitatea reală și, în plus, sunt vrăjiți de magia Orientului.

Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Aoud Melody, de culoarea lucioasă, maron aurie a flaconului unicat, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Montale Aoud Melody - parfumul lemnului de oud, într-o compoziție armonioasă, cu accente de mosc și de piele.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
cuisoare, elemi, sofran, agar, piele
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
trandafir, iasomie, Ylang-Ylang
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc, cihlimbar, lemn de santal
Grupe de parfumuri
pieloase

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Aoud Melody1