Montale Aoud Lime

eau de parfum unisex 100 ml

Montale Aoud Lime eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Lime eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Lime eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Lime eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Lime eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Lime eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Lime eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Lime eau de parfum unisex 100 ml
Livrare gratuită
100 ml
413RON

Ascunde produsele cu reduceri speciale
Cod: MNT1466 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
miercuri, 21.11.2018
ridicare personală
miercuri, 21.11.2018
Montale Aoud Lime
100 ml | 413RON

Descriere parfum Montale Aoud Lime

Montale Aoud Lime este un parfum unisex floral picant, cu note puternice de oud și de trandafiri. Face parte din prima colecție franceză de parfumuri dedicate lemnului prețios de oud, un ingredient cu aromă rășinoasă. Este vorba de colecția brandului Montale, renumit pentru pasiunea pentru aromele Orientului și ale Arabiei, cu istoria lor magică. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Aoud Lime amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Nota centrală a compoziției parfumului Aoud Lime o formează lemnul de Aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar-agar, oud sau aoud (în arabă). Este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole în fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal mai este denumit și „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“.

Elegantă și exotică, apa de parfum Aoud Lime oferă o interpretare originală a îndrăgitei combinații dintre lemnul de oud și regina florilor, trandafirul. Acestea se unesc într-o armonie bogată și puternică. Acest parfum, de un enorm succes, oferă însă mult mai mult. Senzualitatea și grandoarea lemnului prețios de oud, din munții pakistanezi, este împrospătată și rafinată, în același timp, de notele de trandafir indian și de iris italian. Finalul cald combină lemnul de santal cu paciuli și cu un strop picant de șofran. Impresia de ansamblu este uluitoare, fascinantă și incredibil de senzuală.

Aoud Lime este o apă de parfum plină de eleganță și exotică, perfect potrivită atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. În Aoud Lime a creat o combinație magistral echilibrată de oud, în cea mai uimitoare compoziție a sa.

Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Aoud Lime utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Datorită căldurii pe care o radiază, Aoud Lime este adecvat în special pentru lunile reci, atât pentru zi, cât și pentru seară. Va câștiga inimile celor care îndrăgesc parfumurile tipic orientale, cu note de oud și de trandafiri, combinate într-un mod inedit. Aoud Lime este recomandat de asemenea celor care apreciază calitatea de top și farmecul specific al aromelor orientale.

Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Aoud Lime, de culoarea închisă și lucioasă a flaconului unicat, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Montale Aoud Lime - senzualitatea și noblețea lemnului, într-o compoziție elegantă, exotică și absolut genială.

Compoziție

Compozitie
agar, cihlimbar, iris, lemn de santal, patchouli, sofran, trandafir
Grupe de parfumuri
lemnoase, picante

Despre brand Montale

Parfumuri Montale | Montale - parfumuri nascute din dragostea pentru Orient. Fiecare flacon imbina atmosfera misterioasa a Orientului cu creativitatea occidentala.
Brandul Montale a fost fondat in Paris in 2003 de catre Pierre Montale, care a petrecut multi ani in Arabia Saudita creand parfumuri pentru nobilime, rege si regina. Dupa intoarcerea sa la Paris, a inceput sa foloseasca experienta dobandita in Arabia Saudita pentru a aduce pe meleagurile natale miresmele orientale. Pierre Montale a ales intotdeauna materiale naturale de cea mai inalta calitate in concentratii mari, care asigura persistenta parfumului.

Marca Montale a fost fondata in 2003 in Paris de catre Pierre Montale, care petrecuse cativa ani in Arabia Saudita creand parfumuri pentru nobilime, rege si regina. Dupa intoarcerea sa la Paris, acesta a inceput sa dezvolte parfumuri pe baza cunostintelor si experientei acumulate in Orient. In acest sens, Pierre Montale a ales intotdeuna ingrediente naturale de cea mai inalta calitate, care asigura persistenta indelungata a parfumului.

Ingredientele principale folosite sunt cele de lemn rar, precum cedru, lemn de santal si lemn de vultur, cunoscut sub numele de Aoud (in araba ,,Oudh''). Astfel, marca Montale este prima care aduce pe piata o serie de parfumuri frantuzesti dedicate esentelor extrase din cel mai scump lemn din lume, lemnul de Aquilaria. Esentele extrase din lemnul de Aquilaria au fost folosite de secole pentru obtinerea de tamaie si parfumuri (mai ales arabe), banuite a detine efecte afrodisiace. Nu este o coincidenta faptul ca acest lemn este, de asemenea, mentionat ca ,,aur lichid" sau ,,lemn al zeilor."

Primul parfum marca Montale si-a castigat rapid popularitatea, starnind reactii pozitive nu doar din partea consumatorilor, ci si a expertilor si criticilor de parfum. Iar gama de parfumuri Montale este cat se poate de variata si complexa, incluzand de la arome incarcate emotional pana la creatii optimiste si pline de viata. Iar ambalajul este, de asemenea, cat se poate de original. Designul exprima eleganta si unicitate, dar si practicalitate. Flaconul din aluminiu protejeaza parfumul de razele soarelui si asigura conservarea. In plus, flacoanele din aluminiu fac parfumurile Montale ideale pentru a fi purtate in calatorii.

Lsati-va fermecati de spiritul Orientului si alegeti una dintre originalele parfumuri Montale!