Montale Aoud Lime Eau de Parfum unisex

Montale Aoud Lime Eau de Parfum unisex
Montale Aoud Lime Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
Economisiți
525RON

Economisiți 24%
100 ml
396RON

396,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MNT1466 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 24.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 24.06.2021

Descriere Montale Aoud Lime
Compoziție

Montale Aoud Lime este un parfum unisex floral picant, cu note puternice de oud și de trandafiri. Face parte din prima colecție franceză de parfumuri dedicate lemnului prețios de oud, un ingredient cu aromă rășinoasă. Este vorba de colecția brandului Montale, renumit pentru pasiunea pentru aromele Orientului și ale Arabiei, cu istoria lor magică. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Aoud Lime amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Nota centrală a compoziției parfumului Aoud Lime o formează lemnul de Aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar-agar, oud sau aoud (în arabă). Este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole în fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal mai este denumit și „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“.

Elegantă și exotică, apa de parfum Aoud Lime oferă o interpretare originală a îndrăgitei combinații dintre lemnul de oud și regina florilor, trandafirul. Acestea se unesc într-o armonie bogată și puternică. Acest parfum, de un enorm succes, oferă însă mult mai mult. Senzualitatea și grandoarea lemnului prețios de oud, din munții pakistanezi, este împrospătată și rafinată, în același timp, de notele de trandafir indian și de iris italian. Finalul cald combină lemnul de santal cu paciuli și cu un strop picant de șofran. Impresia de ansamblu este uluitoare, fascinantă și incredibil de senzuală.

Aoud Lime este o apă de parfum plină de eleganță și exotică, perfect potrivită atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. În Aoud Lime a creat o combinație magistral echilibrată de oud, în cea mai uimitoare compoziție a sa.

Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Aoud Lime utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Datorită căldurii pe care o radiază, Aoud Lime este adecvat în special pentru lunile reci, atât pentru zi, cât și pentru seară. Va câștiga inimile celor care îndrăgesc parfumurile tipic orientale, cu note de oud și de trandafiri, combinate într-un mod inedit. Aoud Lime este recomandat de asemenea celor care apreciază calitatea de top și farmecul specific al aromelor orientale.

Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Aoud Lime, de culoarea închisă și lucioasă a flaconului unicat, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Montale Aoud Lime - senzualitatea și noblețea lemnului, într-o compoziție elegantă, exotică și absolut genială.

Compoziție

Compozitie
agar, lemn de santal, cihlimbar, iris, patchouli, trandafir, sofran
Grupe de parfumuri
picante, lemnoase

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Aoud Lime