Montale Aoud LeatherEau de Parfum unisex

4×
Montale Aoud Leather Eau de Parfum unisex
Montale Aoud Leather Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
Economisiți
525RON

Economisiți 33%
100 ml
354RON

Cod: MNT1551 | 1 de buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 03.12.2020
Ridicare personală
miercuri 02.12.2020

Descriere parfum Montale Aoud Leather
Compoziție

Montale Aoud Leather este un parfum unisex cald și picant, cu note puternice de lemn de oud și de piele. Creație a brandului francez renumit pentru pasiunea sa pentru parfumuri orientale și arăbești, această apă de parfum este dulce, delicată și senzuală, strălucind de mirodenii nobile. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Aoud Leather amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Unul dintre ingredientele principalele ale parfumului Aoud Leather - și un favorit al lui Pierre Montale - este lemnul de Aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar, oud sau aoud (în arabă). Este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole în fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal, uneori denumit „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“, se combină în parfumul Montale Aoud Leather cu aroma pielii și a mirodeniilor.

Compoziția apei de parfum Montale Aoud Leather conține note de piper din India, de cardamon din Guatemala, de bergamotă calabreză, de șofran, de ambră și, desigur, de piele și de lemn de oud. Per ansamblu, parfumul Montale Aoud Leather este o interpretare de mare succes a combinației dintre aroma de piele și cea de oud. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A reușit să creeze un parfum uimitor, care îi oferă celui care-l folosește senzația că îmbracă pentru prima dată o haină din cea mai fină piele. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Aoud Leather utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență.

Aoud Leather este potrivit în special în sezonul rece, ca parfum de zi și de seară. Va câștiga pentru totdeauna femeile și bărbații care iubesc combinația dintre oud și piele. O vor iubi de asemenea cei care apreciază calitatea reală și, în plus, sunt vrăjiți de magia Orientului.

Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Aoud Leather, de culoarea aurie strălucitoare a flaconului unicat, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Montale Aoud Leather - parfumul pielii, în combinație cu oud și cu mirodenii.

Compoziție

Compozitie
piper, piele, cardamom, cihlimbar, bergamota, sofran, agar
Grupe de parfumuri
pieloase

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Aoud Leather4