Montale Aoud Leather

eau de parfum unisex 100 ml

Montale Aoud Leather eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Leather eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Leather eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Leather eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Leather eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Leather eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Leather eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Leather eau de parfum unisex 100 ml
Livrare gratuită
100 ml
416RON

Cod: MNT1551 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
joi, 25.10.2018
ridicare personală
joi, 25.10.2018
Montale Aoud Leather
100 ml | 416RON

Descriere parfum Montale Aoud Leather

Montale Aoud Leather este un parfum unisex cald și picant, cu note puternice de lemn de oud și de piele. Creație a brandului francez renumit pentru pasiunea sa pentru parfumuri orientale și arăbești, această apă de parfum este dulce, delicată și senzuală, strălucind de mirodenii nobile. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Aoud Leather amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Unul dintre ingredientele principalele ale parfumului Aoud Leather - și un favorit al lui Pierre Montale - este lemnul de Aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar, oud sau aoud (în arabă). Este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole în fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal, uneori denumit „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“, se combină în parfumul Montale Aoud Leather cu aroma pielii și a mirodeniilor.

Compoziția apei de parfum Montale Aoud Leather conține note de piper din India, de cardamon din Guatemala, de bergamotă calabreză, de șofran, de ambră și, desigur, de piele și de lemn de oud. Per ansamblu, parfumul Montale Aoud Leather este o interpretare de mare succes a combinației dintre aroma de piele și cea de oud. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A reușit să creeze un parfum uimitor, care îi oferă celui care-l folosește senzația că îmbracă pentru prima dată o haină din cea mai fină piele. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Aoud Leather utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență.

Aoud Leather este potrivit în special în sezonul rece, ca parfum de zi și de seară. Va câștiga pentru totdeauna femeile și bărbații care iubesc combinația dintre oud și piele. O vor iubi de asemenea cei care apreciază calitatea reală și, în plus, sunt vrăjiți de magia Orientului.

Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Aoud Leather, de culoarea aurie strălucitoare a flaconului unicat, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Montale Aoud Leather - parfumul pielii, în combinație cu oud și cu mirodenii.

Compoziție

Compozitie
agar, bergamota, cardamom, cihlimbar, piele, piper, sofran
Grupe de parfumuri
pieloase

Despre brand Montale

Parfumuri Montale | Montale - parfumuri nascute din dragostea pentru Orient. Fiecare flacon imbina atmosfera misterioasa a Orientului cu creativitatea occidentala.
Brandul Montale a fost fondat in Paris in 2003 de catre Pierre Montale, care a petrecut multi ani in Arabia Saudita creand parfumuri pentru nobilime, rege si regina. Dupa intoarcerea sa la Paris, a inceput sa foloseasca experienta dobandita in Arabia Saudita pentru a aduce pe meleagurile natale miresmele orientale. Pierre Montale a ales intotdeauna materiale naturale de cea mai inalta calitate in concentratii mari, care asigura persistenta parfumului.

Marca Montale a fost fondata in 2003 in Paris de catre Pierre Montale, care petrecuse cativa ani in Arabia Saudita creand parfumuri pentru nobilime, rege si regina. Dupa intoarcerea sa la Paris, acesta a inceput sa dezvolte parfumuri pe baza cunostintelor si experientei acumulate in Orient. In acest sens, Pierre Montale a ales intotdeuna ingrediente naturale de cea mai inalta calitate, care asigura persistenta indelungata a parfumului.

Ingredientele principale folosite sunt cele de lemn rar, precum cedru, lemn de santal si lemn de vultur, cunoscut sub numele de Aoud (in araba ,,Oudh''). Astfel, marca Montale este prima care aduce pe piata o serie de parfumuri frantuzesti dedicate esentelor extrase din cel mai scump lemn din lume, lemnul de Aquilaria. Esentele extrase din lemnul de Aquilaria au fost folosite de secole pentru obtinerea de tamaie si parfumuri (mai ales arabe), banuite a detine efecte afrodisiace. Nu este o coincidenta faptul ca acest lemn este, de asemenea, mentionat ca ,,aur lichid" sau ,,lemn al zeilor."

Primul parfum marca Montale si-a castigat rapid popularitatea, starnind reactii pozitive nu doar din partea consumatorilor, ci si a expertilor si criticilor de parfum. Iar gama de parfumuri Montale este cat se poate de variata si complexa, incluzand de la arome incarcate emotional pana la creatii optimiste si pline de viata. Iar ambalajul este, de asemenea, cat se poate de original. Designul exprima eleganta si unicitate, dar si practicalitate. Flaconul din aluminiu protejeaza parfumul de razele soarelui si asigura conservarea. In plus, flacoanele din aluminiu fac parfumurile Montale ideale pentru a fi purtate in calatorii.

Lsati-va fermecati de spiritul Orientului si alegeti una dintre originalele parfumuri Montale!