Montale Aoud Greedy Eau de Parfum unisex

Montale Aoud Greedy Eau de Parfum unisex
Montale Aoud Greedy Eau de Parfum unisex
100 ml

Cod: MNT1636 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Montale Aoud Greedy
Compoziție

Montale Aoud Greedy este un parfum oriental unisex, cu un puternic accent pus pe nota de lemn dulce. Creație a brandului francez renumit pentru pasiunea sa pentru parfumuri orientale și arăbești, acesta este un parfum dulce, delicat și senzual, cu aspecte ușor picante. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Aoud Greedy amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Montale Aoud Greedy debutează cu acorduri de lămâie și de lemn dulce. În inimă înfloresc note de ambră, de paciuli și de flori, iar baza este formată din vetiver și mosc alb. Per ansamblu, este o combinație unică între aspectul dominant, dulce și ușor picant, și notele de citrice și de mosc, aromatice și lemnoase. Nota de lemn dulce, mai ales, face din Aoud Greedy una dintre cele mai interesante creații Montale. 

Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit în timpul activității sale în Arabia Saudită abilitățile secrete ale unui magician oriental. A reușit să creeze un parfum de neuitat, cu acorduri gurmande. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Aoud Greedy utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență.

Montale Aoud Greedy este potrivit pe tot parcursul anului, atât ziua, cât și seara. Această apă de parfum va câștiga inimile celor care iubesc parfumurile orientale dulci-picante și, în special, nota de lemn dulce. O vor iubi de asemenea cei care apreciază calitatea reală și, în plus, sunt vrăjiți de magia Orientului.
Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Aoud Greedy, de culoarea violet, elegantă a flaconului unicat, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Montale Aoud Greedy - un parfum delicat, gurmand și senzual, de lemn dulce, într-o compoziție orientală plină de imaginație.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
lemn dulce, lamaie
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
note florale, patchouli, cihlimbar
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vetiver, mosc
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Aoud Greedy