Montale Aoud Greedy

eau de parfum unisex 100 ml

Montale Aoud Greedy eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Greedy eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Greedy eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Greedy eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Greedy eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Greedy eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Greedy eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Greedy eau de parfum unisex 100 ml
Livrare gratuită
525RON
Reducere 16%
100 ml
440RON

Ascunde produsele cu reduceri speciale
Cod: MNT1636 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 25.03.2019
Ridicare personală
luni 25.03.2019
Montale Aoud Greedy
100 ml | 440RON

Descriere parfum Montale Aoud Greedy

Montale Aoud Greedy este un parfum oriental unisex, cu un puternic accent pus pe nota de lemn dulce. Creație a brandului francez renumit pentru pasiunea sa pentru parfumuri orientale și arăbești, acesta este un parfum dulce, delicat și senzual, cu aspecte ușor picante. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Aoud Greedy amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Montale Aoud Greedy debutează cu acorduri de lămâie și de lemn dulce. În inimă înfloresc note de ambră, de paciuli și de flori, iar baza este formată din vetiver și mosc alb. Per ansamblu, este o combinație unică între aspectul dominant, dulce și ușor picant, și notele de citrice și de mosc, aromatice și lemnoase. Nota de lemn dulce, mai ales, face din Aoud Greedy una dintre cele mai interesante creații Montale. 

Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit în timpul activității sale în Arabia Saudită abilitățile secrete ale unui magician oriental. A reușit să creeze un parfum de neuitat, cu acorduri gurmande. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Aoud Greedy utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență.

Montale Aoud Greedy este potrivit pe tot parcursul anului, atât ziua, cât și seara. Această apă de parfum va câștiga inimile celor care iubesc parfumurile orientale dulci-picante și, în special, nota de lemn dulce. O vor iubi de asemenea cei care apreciază calitatea reală și, în plus, sunt vrăjiți de magia Orientului.
Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Aoud Greedy, de culoarea violet, elegantă a flaconului unicat, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Montale Aoud Greedy - un parfum delicat, gurmand și senzual, de lemn dulce, într-o compoziție orientală plină de imaginație.

Compoziție

Note baza
mosc, vetiver
Note inima
cihlimbar, note florale, patchouli
Note varf
lamaie, lemn dulce
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Aoud Greedy

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!