Miu Miu Miu Miueau de parfum pentru femei

8×
Miu Miu Miu Miu eau de parfum pentru femei
Miu Miu Miu Miu eau de parfum pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
525RON

Economisiți 36%
100 ml
335RON

Cod: MIU0072 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse de minim 200 RON și vă puteți alege gratuit un Discovery Box ce conține eșantioane de parfumuri și cosmetice favorite.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 03.06.2020

Descriere parfum Miu Miu Miu Miu
Compoziție

Tineresc, jucăuș, vesel – aceasta este apa de parfum Miu Miu, de la brandul cu același nume. Încearcă și tu acest parfum vesel, datorită căruia vei avea o doză solidă de bună dispoziție pe tot parcursul zilei.

  • un parfum floral proaspăt
  • pentru femeia modernă și energică
  • ideal pentru fiecare zi

Compoziția parfumului
Elementul dominant al compoziției - și primul care se distinge când pulverizăm aroma - este esența senzuală și elegantă de lăcrămioare. Este susținută în inima parfumului de iasomie, de trandafiri și de tonurile verzi proaspete. Acest preludiu delicat și ingenuu contrastează cu o bază întunecată de Akigalawood® - un extract patentat de paciuli, cu aromă lemnoasă și piperată.

Povestea parfumului
Creatoarea italiană Miuccia Prada a dorit întotdeauna să-și lase amprenta spiritului său creativ și jucăuș asupra lumii modei și a frumuseții. În 1998 a fondat o soră mai mică a casei Prada - și anume brandul Miu Miu - care îmbină contraste neașteptate ale lumii moderne. Această idee este reflectată și de primul parfum al brandului, care a fost lansat în anul 2015.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
lacramioare, bergamota, lamaie
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
tonuri verzi, piersica, trandafir sălbatic, iasomie, coacaze negre
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
Akigalawood®, mosc alb
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Miu Miu

Miu Miu este un brand de modă creativ și plin de contradicții, ce realizează un echilibru între simplu și provocator. Reflectă astfel complexitatea femeii contemporane: ademenitoare, inedită și plină de personalitate.

Denumirea brandului este inspirată de numele Miucciei Prada, nepoata fondatorului casei de modă Prada. Miuccia Prada a evitat în mod deliberat estetica tradițională a familiei și, sub numele Miu Miu, a câștigat spațiu pentru propria expresie creativă. În momentul când Prada profesa minimalismul în modă, brandul Miu Miu oferea, prin contrast, o interpretare senzuală și rebelă a modei.

În anul 2015 a fost lansat primul parfum Miu Miu. Excepționala sa aromă florală și designul inedit al flaconului au câștigat rapid inimile multor femei, parfumul Miu Miu devenind rapid un concept de referință în lumea parfumurilor.

Rating Miu Miu Miu Miu