MexxFresh Splash Fresh Watermelon & Jasmine spray de corp racoritor

Mexx Fresh Splash Fresh Watermelon & Jasmine spray de corp racoritor
Mexx Fresh Splash Fresh Watermelon & Jasmine spray de corp racoritor
250 ml

Cod: MEX00891 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Mexx Fresh Splash Fresh Watermelon & Jasmine
Compoziție

Mergeți la piscină sau la sală și vreți să mirosiți frumos? Sprayul corporal lejer pentru femei Mexx Fresh Splash Fresh Watermelon & Jasmine este perfect pentru orice ocazie când vă doriți o piele parfumată, dar cu o adiere discretă, nimic prea intens.

  • parfum curat și proaspăt
  • parfum de fructe
  • parfum floral
  • pentru femeia modernă a secolului al 21-lea
  • parfum proaspăt, ideal pentru vreme caldă
  • ediție specială de vară

Notă importantă

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Inflamabil. A se evita contactul cu ochii.
Întregul text

Compoziție

Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Mexx

Parfumurile Mexx | În spatele acestui brand se află fondatorul şi designerul de succes Rattan Chadha, care a comercializat prima sa colecţie de modă în Olanda, în anul 1970. Denumirea actuală a căpătat-o cu şaisprezece ani mai târziu, când s-au unit două brand-uri iniţial independente – Moustache (pentru bărbaţi – M) şi Emmanuelle (pentru femei – W), în timp ce „XX“ simbolizează două săruturi. Acum produsele Mexx sunt disponibile în peste 55 de ţări.
Mexx se inspiră din agitaţia oraşelor care nu dorm niciodată. În afară de produsele cosmetice şi de îmbrăcămintea de calitate, mai oferă ochelari de soare şi alte accesorii. Parfumurile, la care Mexx colaborează cu parfumieri de succes cum ar fi Benoist Lapouza şi Nathalie Lorson, sunt foarte proaspete şi vii, radiind energie tinerească.
Filozofia companiei se bazează pe aceste şapte valori: inteligenţă, entuziasm, energie, corectitudine, autenticitate, pozitivitate şi diversitate. Interesant este şi faptul că Mexx pune un mare accent pe protejarea mediului înconjurător şi se interesează de bunăstarea animalelor. De exemplu, recent a suspendat temporar colectarea lânei de angora (ca răspuns la videoclipurile drastice despre fermele de iepuri).
În afară de parfumuri, Mexx mai oferă şi geluri de duş, lapte de corp, loţiuni după ras etc. Clienţii ţintă ai companiei Mexx sunt tinerii, fapt care se reflectă şi în stilul ambalajelor produselor lor. Dacă vă consideraţi optimist, cu un spirit liber şi doriţi să vă evidenţiaţi individualitatea, Mexx este alegerea perfectă pentru dumneavoastră.
Brand-ul Mexx îi va atrage cu siguranţă pe toţi cei care sunt sportivi, doresc să trăiască viaţa din plin şi ştiu să se distreze, nu caută luxul, ci parfumuri moderne la un preţ accesibil.

Rating Mexx Fresh Splash Fresh Watermelon & Jasmine