Memo French Leather Eau de Parfum unisex

3×
Memo French Leather Eau de Parfum unisex
Memo French Leather Eau de Parfum unisex
75 ml

Cod: MEM0711 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Memo French Leather
Compoziție

Relaxarea pe care „țara modei” o poate oferi, într-un parfum extrem de versatil. Aroma irezistibilă a parfumului Memo French Leather este potrivită atât pentru femei cât și pentru bărbați. Datorită esențelor sale de lime, trandafir și acordului de piele, evocă mirosul boem al Parisului, loc de escapadă și romantism. Șarmant și tandru, fascinant și unic, rafinat și discret, parfumul Memo French Leather este descrierea perfectă a orașului plin de lumină și mister.

  • parfum de trandafiri și piele
  • atât pentru femei cât și pentru bărbați
  • pentru seară și ocazii speciale

Compoziția parfumului
Parfumul se deschide cu note clare de trandafir care vor fi prezente pe tot parcursul purtării elixirului. Inima parfumului, cu accente de piele și lime, devine misterioasă și atrăgătoare prin notele condimentate de piper roz, ienupăr și salvie. Baza parfumului este una persistentă, în care se menține ingredientul principal, trandafirul, căruia i se adaugă note lemnoase de cedru și rășină.

Povestea parfumului
Apa de parfum a fost lansată în anul 2014 de către Alienor Massienet. Este o călătorie a simțurilor, poveste emblematică pentru Memo Paris. Se adresează atât femeilor cât și bărbaților, fiind mai mult o experiență în sine decât un parfum ușor de catalogat. Designul sticlei este unul special, elegant, ce pune în evidență componentul principal al aromei, trandafirul.

Compoziție

Compozitie
vetiver, mosc alb, salvie, rasina, cedru, piper roz, ienupar, velur, apa de trandafiri, limette
Grupe de parfumuri
pieloase

Rating Memo French Leather3