Maybelline Snapscaramascara pentru alungire

6×
Maybelline Snapscara mascara pentru alungire
Maybelline Snapscara mascara pentru alungire
Economisiți
37RON

Economisiți 24%
culoare 01 Pitch Black 9,5 ml
28RON

Cod: MAY02417 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse de minim 200 RON și vă puteți alege cadou o pastă de dinți MEDIBLANC din coșul de cumpărături.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 07.08.2020
Ridicare personală
vineri 07.08.2020

Descrierea produsului Maybelline Snapscara
Caracteristici

Rimelul Maybelline Snapscara alungește și îngroașă perfect genele, conferindu-le un volum incredibil. Privirea ta devine intensă, captivantă și irezistibilă.

Caracteristici:

  • separă perfect genele, le alungește și le conferă volum
  • nu lipește genele, nu face cocoloașe și nu se fărâmițează sub ochi
  • rezistă întreaga zi și nu se întinde
  • ușor de aplicat și de demachiat
  • testat dermatologic și potrivit și pentru cei care poartă lentile de contact

Mod de aplicare:
Se întinde cu treceri lungi și ușoare ale periei, pe genele de sus și pe cele de jos. Pentru un efect mai intens, se aplică mai multe straturi.

Caracteristici

Culoare
negru
Tipuri de mascara
pentru alungire, pentru curbare, pentru ochi sensibili, pentru volum

Despre brand Maybelline

Povestea brand-ului Maybelline începe în anul 1915, când tânăra americancă Mabel Williams a preparat un produs original pentru fardarea ochilor. Fratele său Thomas a fost atât de încântat de această descoperire, încât a fondat compania Maybell Laboratories şi a început vânzarea rimelurilor. Nu a durat mult şi femeile din toate statele americane au început să solicite produsele Maybelline. La mijlocul anilor ‘90, Maybelline a devenit parte integrantă din gigantul L’Oreal Group. Scopul său a rămas însă acelaşi: de a le oferi clienţilor cosmetice decorative de calitate şi la preţuri accesibile
În prezent, Maybelline se poate mândri prin colaborarea cu creatori de top din lumea modei, pentru a determina noi trenduri în domeniul frumuseţii. Acest brand se străduieşte neîncetat să-şi înnoiască portofoliul. Fardurile de ochi, lacurile de unghii, luciurile de buze, ca şi toate celelalte produse Maybelline se aplică uşor şi au o acţiune de lungă durată. Sunt de efect şi, nu în ultimul rând, sigure. Datorită acestor proprietăţi se bucură de o mare popularitate printre stiliştii profesionişti.
Cosmetica Maybelline este simbolul machiajului perfect. Mărturie a calităţilor sale excepţionale stă şi faptul că este utilizată de multe modele faimoase – cum ar fi Miranda Kerr, Gigi Hadid sau Adriana Lima. Marca Maybelline le va atrage cu siguranţă pe toate clientele care doresc să-şi sublinieze stilul personal, iubesc fardurile şi doresc să fie atrăgătoare pentru sexul opus.

Rating Maybelline Snapscara