Maybelline The Falsies Push Up DramaMascara cu un efect de push-up

3×
Maybelline The Falsies Push Up Drama Mascara cu un efect de push-up
Maybelline The Falsies Push Up Drama Mascara cu un efect de push-up
001 Very Black 9,5 ml

Cod: MAY1758 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Achizționați produse Maybelline de minim 130 RON și beneficiați de 20% reducere folosind codul 20fashionro În plus, vă oferim și o paletă trendy de farduri de ochi cadou.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
  • Descrierea produsului
  • Despre brand
  • Rating

Descrierea produsului Maybelline The Falsies Push Up Drama
Caracteristici

Rimelul Maybelline The Falsies® Push Up Drama conferă genelor o lungime maximă și un volum incredibil.

Caracteristici:

  • evidențiază forma ochilor
  • asigură un volum maxim, de la primul strat
  • separă individual fiecare geană
  • are o culoare intensă

Cum se utilizează:
Rimelul se aplică pe gene, prin tușe delicate, de la rădăcini la vârfuri. Pentru un plus de intensitate, se aplică mai multe straturi.

Caracteristici

Culoare
negru
Tipuri de mascara
pentru alungire, pentru curbare

Despre brand Maybelline

Povestea brand-ului Maybelline începe în anul 1915, când tânăra americancă Mabel Williams a preparat un produs original pentru fardarea ochilor. Fratele său Thomas a fost atât de încântat de această descoperire, încât a fondat compania Maybell Laboratories şi a început vânzarea rimelurilor. Nu a durat mult şi femeile din toate statele americane au început să solicite produsele Maybelline. La mijlocul anilor ‘90, Maybelline a devenit parte integrantă din gigantul L’Oreal Group. Scopul său a rămas însă acelaşi: de a le oferi clienţilor cosmetice decorative de calitate şi la preţuri accesibile
În prezent, Maybelline se poate mândri prin colaborarea cu creatori de top din lumea modei, pentru a determina noi trenduri în domeniul frumuseţii. Acest brand se străduieşte neîncetat să-şi înnoiască portofoliul. Fardurile de ochi, lacurile de unghii, luciurile de buze, ca şi toate celelalte produse Maybelline se aplică uşor şi au o acţiune de lungă durată. Sunt de efect şi, nu în ultimul rând, sigure. Datorită acestor proprietăţi se bucură de o mare popularitate printre stiliştii profesionişti.
Cosmetica Maybelline este simbolul machiajului perfect. Mărturie a calităţilor sale excepţionale stă şi faptul că este utilizată de multe modele faimoase – cum ar fi Miranda Kerr, Gigi Hadid sau Adriana Lima. Marca Maybelline le va atrage cu siguranţă pe toate clientele care doresc să-şi sublinieze stilul personal, iubesc fardurile şi doresc să fie atrăgătoare pentru sexul opus.

Rating Maybelline The Falsies Push Up Drama