Maybelline Master Ink eyeliner

2×
Maybelline Master Ink eyeliner
Maybelline Master Ink eyeliner
Economisiți
39RON

Economisiți 23%
culoare 01 Luminous Black
30RON

30RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: MAY2239 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 22.01.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descrierea produsului Maybelline Master Ink
Caracteristici

Evidențiați-vă privirea, cu tușul de ochi Maybelline Master Ink! Produsul are o pensulă Smart Tip care facilitează precizia aplicării, cu pigmenți negrii pentru o culoare intensă. Formula rezistă la transfer, până la 16 ore.

Carcteristici

  • negru intens
  • facilitează aplicarea precisă
  • rezistent la transfer
  • ușor de aplicat
  • rezistență până la 16 ore
  • evidențiază privirea

Aplicare
Trasați linia de tuș pe pleoapă, pentru a obține machiajul dorit și lăsați să se usuce.

Caracteristici

Culoare
negru
Consistență
fluid
Efect
mat

Despre brand Maybelline

p>Povestea brand-ului Maybelline începe în anul 1915, când tânăra americancă Mabel Williams a preparat un produs original pentru fardarea ochilor. Fratele său Thomas a fost atât de încântat de această descoperire, încât a fondat compania Maybell Laboratories şi a început vânzarea rimelurilor. Nu a durat mult şi femeile din toate statele americane au început să solicite produsele Maybelline. La mijlocul anilor ‘90, Maybelline a devenit parte integrantă din gigantul L’Oreal Group. Scopul său a rămas însă acelaşi: de a le oferi clienţilor cosmetice decorative de calitate şi la preţuri accesibile
În prezent, Maybelline se poate mândri prin colaborarea cu creatori de top din lumea modei, pentru a determina noi trenduri în domeniul frumuseţii. Acest brand se străduieşte neîncetat să-şi înnoiască portofoliul. Fardurile de ochi, lacurile de unghii, luciurile de buze, ca şi toate celelalte produse Maybelline se aplică uşor şi au o acţiune de lungă durată. Sunt de efect şi, nu în ultimul rând, sigure. Datorită acestor proprietăţi se bucură de o mare popularitate printre stiliştii profesionişti.
Cosmetica Maybelline este simbolul machiajului perfect. Mărturie a calităţilor sale excepţionale stă şi faptul că este utilizată de multe modele faimoase – cum ar fi Miranda Kerr, Gigi Hadid sau Adriana Lima. Marca Maybelline le va atrage cu siguranţă pe toate clientele care doresc să-şi sublinieze stilul personal, iubesc fardurile şi doresc să fie atrăgătoare pentru sexul opus.

Rating Maybelline Master Ink2