Maybelline Eyeliner Lasting Drama™eyeliner-gel

75×
Maybelline Eyeliner Lasting Drama™ eyeliner-gel
Maybelline Eyeliner Lasting Drama™ eyeliner-gel
culoare 01 Intense Black 2,8 g

Cod: MAY0093 | Acest produs este momentan indisponibil

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

Prin trimitere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea e-mailului în scopul informării dvs. privind disponibilitatea produsului, de către compania Notino, s.r.o., până la expedierea e-mailului respectiv, dar timp de maximum 1 an. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​.
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse Maybelline de minim 110 RON și vă oferim cadou o cutie pentru transportul cosmeticelor.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descrierea produsului Maybelline Eyeliner Lasting Drama™
Caracteristici

Acum puteți crea un machiaj de ochi cu adevărat dramatic și fascinant. Tușurile gel pentru ochi Maybelline Eyeliner Lasting Drama™ au o culoare de un negru intens și o rezistență îndelungată. Aplicatorul cu două capete permite trasarea unor contururi fie precise, fie împrăștiate natural, pentru efectul de ochi fumurii.

Caracteristici:

  • rezistență de lungă durată, 24 de ore fără întindere
  • o culoare de un negru saturat, bogat pigmentată
  • ușor de aplicat, datorită texturii cu alunecare ușoară
  • aplicator cu două capete, pentru un efect dublu de machiaj
  • potrivit și pentru ochii sensibili sau pentru purtătorii lentilelor de contact

Ingrediente:

  • rezistent la apă
  • nu conține ingrediente uleioase
  • produs testat dermatologic și oftalmologic
  • produs testat alergologic

Mod de aplicare:
Trasați ușor linia, imediat deasupra liniei genelor, din colțul interior al ochiului spre cel exterior. După fiecare utilizare, închideți cu grijă recipientul și curățați pensula cu un șervețel.

Caracteristici

Culoare
negru
Consistență
gel
Efect
rezistent la apă

Despre brand Maybelline

Povestea brand-ului Maybelline începe în anul 1915, când tânăra americancă Mabel Williams a preparat un produs original pentru fardarea ochilor. Fratele său Thomas a fost atât de încântat de această descoperire, încât a fondat compania Maybell Laboratories şi a început vânzarea rimelurilor. Nu a durat mult şi femeile din toate statele americane au început să solicite produsele Maybelline. La mijlocul anilor ‘90, Maybelline a devenit parte integrantă din gigantul L’Oreal Group. Scopul său a rămas însă acelaşi: de a le oferi clienţilor cosmetice decorative de calitate şi la preţuri accesibile
În prezent, Maybelline se poate mândri prin colaborarea cu creatori de top din lumea modei, pentru a determina noi trenduri în domeniul frumuseţii. Acest brand se străduieşte neîncetat să-şi înnoiască portofoliul. Fardurile de ochi, lacurile de unghii, luciurile de buze, ca şi toate celelalte produse Maybelline se aplică uşor şi au o acţiune de lungă durată. Sunt de efect şi, nu în ultimul rând, sigure. Datorită acestor proprietăţi se bucură de o mare popularitate printre stiliştii profesionişti.
Cosmetica Maybelline este simbolul machiajului perfect. Mărturie a calităţilor sale excepţionale stă şi faptul că este utilizată de multe modele faimoase – cum ar fi Miranda Kerr, Gigi Hadid sau Adriana Lima. Marca Maybelline le va atrage cu siguranţă pe toate clientele care doresc să-şi sublinieze stilul personal, iubesc fardurile şi doresc să fie atrăgătoare pentru sexul opus.

Rating Maybelline Eyeliner Lasting Drama™