Maybelline City Bronzerbronzer și pudră pentru contur

3×
Maybelline City Bronzer bronzer și pudră pentru contur
Maybelline City Bronzer bronzer și pudră pentru contur
Livrare gratuită
culoare 200 Medium Cool 8 g
42RON

Cod: MAY02413 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse Maybelline de minim 110 RON și vă oferim cadou o cutie pentru transportul cosmeticelor.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 06.04.2020

Descrierea produsului Maybelline City Bronzer

Pudra bronzantă și de contur Maybelline City Bronzer accentuează natural trăsăturile și le conferă un aspect de bronz sănătos. Tenul devine neted și catifelat, ca „sărutat de soare“.

Caracteristici:

  • accentuează trăsăturile feței, evidențiindu-le frumusețea
  • conferă tenului un finisaj mat și neted
  • arată natural și se aplică ușor
  • are o aromă fină, de cacao

Ingrediente:

  • unt de cacao

Mod de aplicare:
Pentru un aspect de bronz natural, se întinde cu peria sau cu buretele, pe toată fața. Alternativ, se pot doar accentua trăsăturile, aplicând pudra sub pomeți și pe contururile feței. Se estompează bine.

Despre brand Maybelline

Povestea brand-ului Maybelline începe în anul 1915, când tânăra americancă Mabel Williams a preparat un produs original pentru fardarea ochilor. Fratele său Thomas a fost atât de încântat de această descoperire, încât a fondat compania Maybell Laboratories şi a început vânzarea rimelurilor. Nu a durat mult şi femeile din toate statele americane au început să solicite produsele Maybelline. La mijlocul anilor ‘90, Maybelline a devenit parte integrantă din gigantul L’Oreal Group. Scopul său a rămas însă acelaşi: de a le oferi clienţilor cosmetice decorative de calitate şi la preţuri accesibile
În prezent, Maybelline se poate mândri prin colaborarea cu creatori de top din lumea modei, pentru a determina noi trenduri în domeniul frumuseţii. Acest brand se străduieşte neîncetat să-şi înnoiască portofoliul. Fardurile de ochi, lacurile de unghii, luciurile de buze, ca şi toate celelalte produse Maybelline se aplică uşor şi au o acţiune de lungă durată. Sunt de efect şi, nu în ultimul rând, sigure. Datorită acestor proprietăţi se bucură de o mare popularitate printre stiliştii profesionişti.
Cosmetica Maybelline este simbolul machiajului perfect. Mărturie a calităţilor sale excepţionale stă şi faptul că este utilizată de multe modele faimoase – cum ar fi Miranda Kerr, Gigi Hadid sau Adriana Lima. Marca Maybelline le va atrage cu siguranţă pe toate clientele care doresc să-şi sublinieze stilul personal, iubesc fardurile şi doresc să fie atrăgătoare pentru sexul opus.

Rating Maybelline City Bronzer