Max Factor Radiant Liftcorector iluminator

Max Factor Radiant Lift corector iluminator
Max Factor Radiant Lift corector iluminator
culoare 02 Light 7 ml
21RON

Cod: MXF02232 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse de minim 200 RON și vă puteți alege gratuit un Discovery Box ce conține eșantioane de parfumuri și cosmetice favorite.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 03.06.2020

Descrierea produsului Max Factor Radiant Lift
Caracteristici

Corectorul iluminator Max Factor Radiant Lift suprimă semnele de oboseală ale tenului, care devine luminos și cu un aspect proaspăt.

Caracteristici:

  • iluminează și hrănește zona ochilor
  • conferă tenului un aspect odihnit
  • aplicatorul moale asigură o utilizare delicată

Ingrediente:

  • vitaminele C, A și B5 - elimină semnele de oboseală de pe față

Mod de aplicare:
Corectorul se depune pe zona de sub ochi cu aplicatorul. Apoi se lucrează în piele cu buretele cosmetic sau cu vârfurile degetelor.

Caracteristici

Efect
iluminator, corector

Despre brand Max Factor

Cosmeticele Max Factor fac parte dintre cele mai strălucitoare staruri ale machiajului. Istoria brandului datează de la începutul secolului al XX-lea, iar sloganul „make-up pentru machiajul artiștilor“ face referire la epoca de aur a Hollywood-ului și la modul în care a apărut și s-a dezvoltat brandul. În acea perioadă, exista un singur make-up artist renumit la Hollywood.

Max Factor a fost un make-up artist vizionar de origine rusă, care, în 1914, s-a mutat la Los Angeles pentru a fi mai aproape de înfloritoarea industrie a filmului. Aici a înființat un magazin de farduri, unde actorii nu au întârziat să apară, dorind să arate cel mai bine pe marele ecran. Make-up artiștii așteptau și ei noi și noi produse. Max Factor era însă de părere că farmecul machiajului trebuie să fie accesibil tuturor femeilor și, pentru prima dată în istorie, a pus fardurile la dispoziția publicului larg.

Cei peste 100 de ani de existență a brandului au produs o serie de produse emblematice. Printre primele se numără fondul de ten Max Factor special pentru filmări și pudra aurie pentru păr. Printre succesele recente se numără rimelul Max Factor 2000 Calorie și rujul cu rezistență îndelungată Max Factor Lipfinity.

Rating Max Factor Radiant Lift