Max Factor Miracle Veilpudra pentru stralucire

Max Factor Miracle Veil pudra pentru stralucire
Max Factor Miracle Veil pudra pentru stralucire
4 g

Cod: MXF02326 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

Prin trimitere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea e-mailului în scopul informării dvs. privind disponibilitatea produsului, de către compania Notino, s.r.o., până la expedierea e-mailului respectiv, dar timp de maximum 1 an. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​.

Descrierea produsului Max Factor Miracle Veil
Caracteristici

Pregătiți-vă să primiți complimente și bucurați-vă întreaga zi de un ten luminos și fin ca mătasea. Pudra necompactă iluminatoare Max Factor Miracle Veil creează pe față o peliculă fină și transparentă, care absoarbe grăsimea și luciul, fără ca tenul să pară uscat. Îmbunătățește vizibil structura pielii, fără a se aglomera în liniile fine și în riduri. Minimizează porii, camuflează imperfecțiunile minore și luminează discret tenul.

Caracteristici:

  • matifiază tenul și previne luciul nedorit
  • iluminează tenul și asigură un aspect radiant
  • minimizează porii și maschează imperfecțiunile minore
  • nu se aglomerează în liniile fine și în riduri
     

Mod de aplicare:
Mai întâi, presărați puțină pudră în capac. Înmuiați vârful pensulei în pudră și loviți ușor capacul, pentru a degaja excesul de pudră. Aplicați pudra pulbere cu pensula, pe față, cu mișcări circulare. Începeți cu zona T. Continuați de la frunte, de-a lungul nasului, în jos. Apoi continuați de la frunte spre linia părului.Caracteristici

Efect
iluminator

Despre brand Max Factor

Cosmeticele Max Factor fac parte dintre cele mai strălucitoare staruri ale machiajului. Istoria brandului datează de la începutul secolului al XX-lea, iar sloganul „make-up pentru machiajul artiștilor“ face referire la epoca de aur a Hollywood-ului și la modul în care a apărut și s-a dezvoltat brandul. În acea perioadă, exista un singur make-up artist renumit la Hollywood.

Max Factor a fost un make-up artist vizionar de origine rusă, care, în 1914, s-a mutat la Los Angeles pentru a fi mai aproape de înfloritoarea industrie a filmului. Aici a înființat un magazin de farduri, unde actorii nu au întârziat să apară, dorind să arate cel mai bine pe marele ecran. Make-up artiștii așteptau și ei noi și noi produse. Max Factor era însă de părere că farmecul machiajului trebuie să fie accesibil tuturor femeilor și, pentru prima dată în istorie, a pus fardurile la dispoziția publicului larg.

Cei peste 100 de ani de existență a brandului au produs o serie de produse emblematice. Printre primele se numără fondul de ten Max Factor special pentru filmări și pudra aurie pentru păr. Printre succesele recente se numără rimelul Max Factor 2000 Calorie și rujul cu rezistență îndelungată Max Factor Lipfinity.

Rating Max Factor Miracle Veil