Max Factor MasterTouchcorector

7×
Max Factor MasterTouch corector
Max Factor MasterTouch corector
culoare 303 Ivory 1,5 g
39RON

Cod: MXF0227 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 17.07.2020
Ridicare personală
vineri 17.07.2020

Descrierea produsului Max Factor MasterTouch
Caracteristici

Cearcăne, neregularități ale tenului sau roșeață? Corectorul lichid Max Factor Master Touch camuflează cu ușurință toate imperfecțiunile. Este un ajutor excelent pentru iluminarea și uniformizarea zonei ochilor. Este ușor de aplicat cu aplicatorul de spumă și permite stratificarea, pentru obținerea acoperirii necesare.

Caracteristici:

  • textura lichidă se întinde ușor și se contopește natural cu tenul
  • aplicatorul de spumă permite o aplicare facilă și precisă
  • acoperirea medie permite o bună camuflare și uniformizare
  • se poate stratifica, pentru obținerea acoperirii dorite
  • formula hidratează și iluminează zona ochilor

Mod de aplicare:
Răsuciți capătul negru al bastonașului de câteva ori, până când produsul apare la capătul opus, pe aplicatorul de spumă. Apoi aplicați produsul pe zona ochilor, folosind aplicatorul de spumă și estompați. Stratificați pentru a obține acoperirea dorită.

Caracteristici

Consistență
fluid
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
corector

Despre brand Max Factor

Cosmeticele Max Factor fac parte dintre cele mai strălucitoare staruri ale machiajului. Istoria brandului datează de la începutul secolului al XX-lea, iar sloganul „make-up pentru machiajul artiștilor“ face referire la epoca de aur a Hollywood-ului și la modul în care a apărut și s-a dezvoltat brandul. În acea perioadă, exista un singur make-up artist renumit la Hollywood.

Max Factor a fost un make-up artist vizionar de origine rusă, care, în 1914, s-a mutat la Los Angeles pentru a fi mai aproape de înfloritoarea industrie a filmului. Aici a înființat un magazin de farduri, unde actorii nu au întârziat să apară, dorind să arate cel mai bine pe marele ecran. Make-up artiștii așteptau și ei noi și noi produse. Max Factor era însă de părere că farmecul machiajului trebuie să fie accesibil tuturor femeilor și, pentru prima dată în istorie, a pus fardurile la dispoziția publicului larg.

Cei peste 100 de ani de existență a brandului au produs o serie de produse emblematice. Printre primele se numără fondul de ten Max Factor special pentru filmări și pudra aurie pentru păr. Printre succesele recente se numără rimelul Max Factor 2000 Calorie și rujul cu rezistență îndelungată Max Factor Lipfinity.

Rating Max Factor MasterTouch