Max Factor Masterpiecemascara cu efect de volum

2×
Max Factor Masterpiece mascara cu efect de volum
Max Factor Masterpiece mascara cu efect de volum
Livrare gratuită
culoare Rich Black 4,5 ml
40RON

Cod: MXF0086 | În stoc
1
Coletăria
miercuri 08.04.2020

Descrierea produsului Max Factor Masterpiece
Caracteristici

Gene lungi, fascinante, volum maxim și o culoare neagră ca noaptea. Cu rimelul Max Factor Masterpiece cu efect de volum, privirea dvs. capătă noi dimensiuni seducătoare. Peria unică de plastic separă genele pe toată lungimea, le ridică și le curbează perfect.

Caracteristici:

  • perii de plastic separă genele, prevenind astfel lipirea acestora
  • pigmentul intens conferă genelor o culoare neagră saturată
  • genele rămân elegant curbate și ridicate
  • conferă genelor volum intens și lungimi amețitoare

Mod de aplicare:
Rimelul se aplică cu peria, perpendicular pe linia genelor și se piaptănă. Pentru un efect mai intens, lăsați genele să se usuce și apoi aplicați al doilea strat.

Caracteristici

Culoare
negru
Tipuri de mascara
pentru curbare, pentru volum

Despre brand Max Factor

Cosmeticele Max Factor fac parte dintre cele mai strălucitoare staruri ale machiajului. Istoria brandului datează de la începutul secolului al XX-lea, iar sloganul „make-up pentru machiajul artiștilor“ face referire la epoca de aur a Hollywood-ului și la modul în care a apărut și s-a dezvoltat brandul. În acea perioadă, exista un singur make-up artist renumit la Hollywood.

Max Factor a fost un make-up artist vizionar de origine rusă, care, în 1914, s-a mutat la Los Angeles pentru a fi mai aproape de înfloritoarea industrie a filmului. Aici a înființat un magazin de farduri, unde actorii nu au întârziat să apară, dorind să arate cel mai bine pe marele ecran. Make-up artiștii așteptau și ei noi și noi produse. Max Factor era însă de părere că farmecul machiajului trebuie să fie accesibil tuturor femeilor și, pentru prima dată în istorie, a pus fardurile la dispoziția publicului larg.

Cei peste 100 de ani de existență a brandului au produs o serie de produse emblematice. Printre primele se numără fondul de ten Max Factor special pentru filmări și pudra aurie pentru păr. Printre succesele recente se numără rimelul Max Factor 2000 Calorie și rujul cu rezistență îndelungată Max Factor Lipfinity.

Rating Max Factor Masterpiece

tracking pixel