Max Factor Masterpiece Maxmascara pentru volum si alungire

5×
Max Factor Masterpiece Max mascara pentru volum si alungire
Max Factor Masterpiece Max mascara pentru volum si alungire
culoare Black 7,2 ml

Cod: MXF0087 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

  • Descrierea produsului
  • Despre brand
  • Rating

Descrierea produsului Max Factor Masterpiece Max
Caracteristici

Cu rimelul Max Factor Masterpiece Max, genele devin de câteva ori mai lungi și mai voluminoase, sunt mai întoarse, iar culoarea negru intens conferă privirii dimensiuni dramatice.

Caracteristici:

  • peria de plastic separă perfect genele și previne lipirea
  • textura conferă genelor un plus de lungime și de volum
  • pigmentul asigură o culoare neagră saturată
  • forma periei întoarce și ridică genele

Mod de aplicare:
Rimelul se aplică cu peria, perpendicular pe linia genelor și se perie. Pentru un efect intens, aplicați al doilea strat.

Caracteristici

Culoare
negru
Tipuri de mascara
pentru alungire, pentru volum

Despre brand Max Factor

Cosmeticele Max Factor fac parte dintre cele mai strălucitoare staruri ale machiajului. Istoria brandului datează de la începutul secolului al XX-lea, iar sloganul „make-up pentru machiajul artiștilor“ face referire la epoca de aur a Hollywood-ului și la modul în care a apărut și s-a dezvoltat brandul. În acea perioadă, exista un singur make-up artist renumit la Hollywood.

Max Factor a fost un make-up artist vizionar de origine rusă, care, în 1914, s-a mutat la Los Angeles pentru a fi mai aproape de înfloritoarea industrie a filmului. Aici a înființat un magazin de farduri, unde actorii nu au întârziat să apară, dorind să arate cel mai bine pe marele ecran. Make-up artiștii așteptau și ei noi și noi produse. Max Factor era însă de părere că farmecul machiajului trebuie să fie accesibil tuturor femeilor și, pentru prima dată în istorie, a pus fardurile la dispoziția publicului larg.

Cei peste 100 de ani de existență a brandului au produs o serie de produse emblematice. Printre primele se numără fondul de ten Max Factor special pentru filmări și pudra aurie pentru păr. Printre succesele recente se numără rimelul Max Factor 2000 Calorie și rujul cu rezistență îndelungată Max Factor Lipfinity.

Rating Max Factor Masterpiece Max