Max Factor Lasting Performance fard lichid de lunga durata

23×
Max Factor Lasting Performance fard lichid de lunga durata
Max Factor Lasting Performance fard lichid de lunga durata
culoare 100 Fair 35 ml
42RON

120,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MXF0063 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 20.05.2021
Ridicare personală
miercuri 19.05.2021

Descriere Max Factor Lasting Performance
Caracteristici

De la cafeaua de dimineață, la întâlnirea de seară cu prietenii. Fondul de ten lichid de lungă durată Max Factor Lasting Performance se contopește cu tenul și îl uniformizează perfect pentru toată ziua. Textura cremoasă se întinde ușor și creează finisaj natural, semimat. Datorită formulei sale speciale, fondul de ten rezistă la atingere și la transfer.

Caracteristici:

  • acoperă imperfecțiunile tenului, pentru un rezultat uniform și fără cusur
  • textura cremoasă se întinde ușor și se contopește natural cu tenul
  • persistă durabil și rezistă la atingere și la transfer
  • lasă pe față un efect semimat

Ingrediente:

  • fără parfum
  • non-comedogenic

Mod de aplicare:
Se aplică pe față folosind aplicatorul de spumă, pensula pentru fond de ten sau degetele și se estompează. Evitați contactul direct cu ochii.

Caracteristici

Consistență
fluid
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
După tipul de acoperire
Medie
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Efect
rezistent
Nuanță fond de ten
fair

Despre brand Max Factor

Cosmeticele Max Factor fac parte dintre cele mai strălucitoare staruri ale machiajului. Istoria brandului datează de la începutul secolului al XX-lea, iar sloganul „make-up pentru machiajul artiștilor“ face referire la epoca de aur a Hollywood-ului și la modul în care a apărut și s-a dezvoltat brandul. În acea perioadă, exista un singur make-up artist renumit la Hollywood.

Max Factor a fost un make-up artist vizionar de origine poloneză, care, în 1914, s-a mutat la Los Angeles pentru a fi mai aproape de înfloritoarea industrie a filmului. Aici a înființat un magazin de farduri, unde actorii nu au întârziat să apară, dorind să arate cel mai bine pe marele ecran. Make-up artiștii așteptau și ei noi și noi produse. Max Factor era însă de părere că farmecul machiajului trebuie să fie accesibil tuturor femeilor și, pentru prima dată în istorie, a pus fardurile la dispoziția publicului larg.

Cei peste 100 de ani de existență a brandului au produs o serie de produse emblematice. Printre primele se numără fondul de ten Max Factor special pentru filmări și pudra aurie pentru păr. Printre succesele recente se numără rimelul Max Factor 2000 Calorie și rujul cu rezistență îndelungată Max Factor Lipfinity.

Rating Max Factor Lasting Performance23