Max Factor Kohl Kajal Liner creion kohl pentru ochi

1×
Max Factor Kohl Kajal Liner creion kohl pentru ochi
Max Factor Kohl Kajal Liner creion kohl pentru ochi
culoare 001 Black 5 g
17RON

340,00RON / 100 g, incl. TVA
Cod: MXF02217 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 19.05.2021
Ridicare personală
miercuri 19.05.2021

Descriere Max Factor Kohl Kajal Liner
Caracteristici

Conturul de ochi automat cu cărbune Max Factor Kohl Kajal Liner permite realizarea unui machiaj dramatic perfect, care rezistă pe pleoape întreaga zi.

Caracteristici:

  • accentuează la maximum orice look
  • textura untoasă facilitează aplicarea
  • trasează fără efort o linie subțire, de un negru intens
  • nu necesită ascuțire, datorită mecanismului de deplasare a minei
  • are o bună durabilitate și este potrivit și pentru ochii sensibili

Mod de aplicare:
Se trasează o linie continuă pe pleoapa superioară sau pe cea inferioară, dinspre colțul intern, spre cel extern al ochiului.

Caracteristici

Culoare
negru

Despre brand Max Factor

Cosmeticele Max Factor fac parte dintre cele mai strălucitoare staruri ale machiajului. Istoria brandului datează de la începutul secolului al XX-lea, iar sloganul „make-up pentru machiajul artiștilor“ face referire la epoca de aur a Hollywood-ului și la modul în care a apărut și s-a dezvoltat brandul. În acea perioadă, exista un singur make-up artist renumit la Hollywood.

Max Factor a fost un make-up artist vizionar de origine poloneză, care, în 1914, s-a mutat la Los Angeles pentru a fi mai aproape de înfloritoarea industrie a filmului. Aici a înființat un magazin de farduri, unde actorii nu au întârziat să apară, dorind să arate cel mai bine pe marele ecran. Make-up artiștii așteptau și ei noi și noi produse. Max Factor era însă de părere că farmecul machiajului trebuie să fie accesibil tuturor femeilor și, pentru prima dată în istorie, a pus fardurile la dispoziția publicului larg.

Cei peste 100 de ani de existență a brandului au produs o serie de produse emblematice. Printre primele se numără fondul de ten Max Factor special pentru filmări și pudra aurie pentru păr. Printre succesele recente se numără rimelul Max Factor 2000 Calorie și rujul cu rezistență îndelungată Max Factor Lipfinity.

Rating Max Factor Kohl Kajal Liner1