Max Factor Honey Lacquer lip gloss

Max Factor Honey Lacquer lip gloss
Max Factor Honey Lacquer lip gloss
culoare 10 Honey Rose 3.8 ml
22RON

22,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: MXF1925 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 18.05.2021
Ridicare personală
duminică 16.05.2021

Descriere Max Factor Honey Lacquer
Caracteristici

Lacul pentru buze Max Factor Honey Lacquer vă accentuează buzele cu o nuanță saturată, cu finisaj ultra lucios, pentru un look total irezistibil.

Caracteristici:

  • conferă buzelor un aspect intens colorat și lucios, ca lăcuit
  • este intens pigmentat și creează pe buze un efect ultra glossy
  • nu lasă pe buze o senzație lipicioasă și nu se topește
  • hidratează și umectează buzele
  • aplicatorul conturează perfect buzele

Mod de aplicare:
Se aplică în strat uniform, cu mișcări ușoare, acoperind toată suprafața buzelor.

Caracteristici

Culoare
roz

Despre brand Max Factor

Cosmeticele Max Factor fac parte dintre cele mai strălucitoare staruri ale machiajului. Istoria brandului datează de la începutul secolului al XX-lea, iar sloganul „make-up pentru machiajul artiștilor“ face referire la epoca de aur a Hollywood-ului și la modul în care a apărut și s-a dezvoltat brandul. În acea perioadă, exista un singur make-up artist renumit la Hollywood.

Max Factor a fost un make-up artist vizionar de origine poloneză, care, în 1914, s-a mutat la Los Angeles pentru a fi mai aproape de înfloritoarea industrie a filmului. Aici a înființat un magazin de farduri, unde actorii nu au întârziat să apară, dorind să arate cel mai bine pe marele ecran. Make-up artiștii așteptau și ei noi și noi produse. Max Factor era însă de părere că farmecul machiajului trebuie să fie accesibil tuturor femeilor și, pentru prima dată în istorie, a pus fardurile la dispoziția publicului larg.

Cei peste 100 de ani de existență a brandului au produs o serie de produse emblematice. Printre primele se numără fondul de ten Max Factor special pentru filmări și pudra aurie pentru păr. Printre succesele recente se numără rimelul Max Factor 2000 Calorie și rujul cu rezistență îndelungată Max Factor Lipfinity.

Rating Max Factor Honey Lacquer