Max Factor False Lash Effectmascara pentru volum si separarea genelor

9×
Max Factor False Lash Effect mascara pentru volum si separarea genelor
Max Factor False Lash Effect mascara pentru volum si separarea genelor
culoare 01 Black 13,1 ml
29RON

Cod: MXF0040 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse de minim 200 RON și vă puteți alege gratuit un Discovery Box ce conține eșantioane de parfumuri și cosmetice favorite.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 28.05.2020

Descrierea produsului Max Factor False Lash Effect
Caracteristici

Acum puteți obține efectul de gene false și fără aplicarea acestora. Rimelul Max Factor False Lash Effect are o perie lată de silicon, cu peri groși, pentru acoperirea și separarea perfectă a fiecărei gene. Datorită formulei unice Liquid Lash™, genele vor fi de 2 ori mai groase, obținând astfel un volum maxim.

Caracteristici:

  • creează efectul de gene false, dintr-un singur strat
  • conferă genelor volum și un aspect foarte dens
  • nu se întinde, nu se fărâmițează și nu curge sub linia lacrimală
  • peria de silicon separă genele cu precizie

Ingrediente:

  • formula Liquid Lash™ – acoperă genele de la rădăcini până la vârfuri
  • provitamina B5 (pantenol) - netezește, hidratează și întărește genele
  • ulei de soia – antioxidant bogat în vitaminele A și E
  • testat oftalmologic

Mod de aplicare:
Rimelul se aplică cu peria, perpendicular pe linia genelor și se perie. Pentru un efect mai intens, aplicați un al doilea strat.

Caracteristici

Culoare
negru
Tipuri de mascara
pentru volum
Efect
de mărire

Despre brand Max Factor

Cosmeticele Max Factor fac parte dintre cele mai strălucitoare staruri ale machiajului. Istoria brandului datează de la începutul secolului al XX-lea, iar sloganul „make-up pentru machiajul artiștilor“ face referire la epoca de aur a Hollywood-ului și la modul în care a apărut și s-a dezvoltat brandul. În acea perioadă, exista un singur make-up artist renumit la Hollywood.

Max Factor a fost un make-up artist vizionar de origine rusă, care, în 1914, s-a mutat la Los Angeles pentru a fi mai aproape de înfloritoarea industrie a filmului. Aici a înființat un magazin de farduri, unde actorii nu au întârziat să apară, dorind să arate cel mai bine pe marele ecran. Make-up artiștii așteptau și ei noi și noi produse. Max Factor era însă de părere că farmecul machiajului trebuie să fie accesibil tuturor femeilor și, pentru prima dată în istorie, a pus fardurile la dispoziția publicului larg.

Cei peste 100 de ani de existență a brandului au produs o serie de produse emblematice. Printre primele se numără fondul de ten Max Factor special pentru filmări și pudra aurie pentru păr. Printre succesele recente se numără rimelul Max Factor 2000 Calorie și rujul cu rezistență îndelungată Max Factor Lipfinity.

Rating Max Factor False Lash Effect