Max Factor Facefinitybaza de machiaj

8×
Max Factor Facefinity baza de machiaj
Max Factor Facefinity baza de machiaj
Livrare gratuită
SPF 20 30 ml
34RON

Cod: MXF1504 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 07.04.2020

Descrierea produsului Max Factor Facefinity
Caracteristici

Orice femeie poate avea un ten catifelat și fără cusur. Primerul sub fond de ten Max Factor Facefinity All Day Flawless netezește ridurile fine, hidratează tenul și îl pregătește perfect pentru aplicarea fondului de ten. Astfel îi extinde persistența și îi asigură un aspect perfect, timp îndelungat.

Caracteristici:

  • formula hidratantă are efect nutritiv și de netezire a suprafeței tenului
  • asigură fondului de ten o aderență mai bună și mai durabilă
  • conferă tenului un aspect catifelat
  • uniformizează ușor nuanța tenului
  • diminuează vizibilitatea porilor

Mod de aplicare:
Se aplică pe pielea curată și se estompează cu atenție. Apoi se aplică fondul de ten, ca de obicei.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Max Factor

Cosmeticele Max Factor fac parte dintre cele mai strălucitoare staruri ale machiajului. Istoria brandului datează de la începutul secolului al XX-lea, iar sloganul „make-up pentru machiajul artiștilor“ face referire la epoca de aur a Hollywood-ului și la modul în care a apărut și s-a dezvoltat brandul. În acea perioadă, exista un singur make-up artist renumit la Hollywood.

Max Factor a fost un make-up artist vizionar de origine rusă, care, în 1914, s-a mutat la Los Angeles pentru a fi mai aproape de înfloritoarea industrie a filmului. Aici a înființat un magazin de farduri, unde actorii nu au întârziat să apară, dorind să arate cel mai bine pe marele ecran. Make-up artiștii așteptau și ei noi și noi produse. Max Factor era însă de părere că farmecul machiajului trebuie să fie accesibil tuturor femeilor și, pentru prima dată în istorie, a pus fardurile la dispoziția publicului larg.

Cei peste 100 de ani de existență a brandului au produs o serie de produse emblematice. Printre primele se numără fondul de ten Max Factor special pentru filmări și pudra aurie pentru păr. Printre succesele recente se numără rimelul Max Factor 2000 Calorie și rujul cu rezistență îndelungată Max Factor Lipfinity.

Rating Max Factor Facefinity

tracking pixel