Max Factor Facefinity All Day Flawless anticearcan cu efect de lunga durata

1×
Max Factor Facefinity All Day Flawless anticearcan cu efect de lunga durata
Max Factor Facefinity All Day Flawless anticearcan cu efect de lunga durata
culoare 010 7.8 ml
21RON

21,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: MXF03006 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 20.05.2021
Ridicare personală
marți 18.05.2021

Descriere Max Factor Facefinity All Day Flawless
Caracteristici

Corectorul Max Factor Facefinity All Day Flawless acoperă orice imperfecțiune a tenului și dă feței un aspect fără cusur.

Caracteristici:

  • reduce imperfecțiunile tenului
  • efect de lungă durată
  • uniformizează tonul pielii

Cum se utilizează:
Se aplică un strat subțire de corector, direct pe zona afectată.

Caracteristici

Consistență
fluid
După tipul de acoperire
Medie
Efect
rezistent, corector

Despre brand Max Factor

Cosmeticele Max Factor fac parte dintre cele mai strălucitoare staruri ale machiajului. Istoria brandului datează de la începutul secolului al XX-lea, iar sloganul „make-up pentru machiajul artiștilor“ face referire la epoca de aur a Hollywood-ului și la modul în care a apărut și s-a dezvoltat brandul. În acea perioadă, exista un singur make-up artist renumit la Hollywood.

Max Factor a fost un make-up artist vizionar de origine poloneză, care, în 1914, s-a mutat la Los Angeles pentru a fi mai aproape de înfloritoarea industrie a filmului. Aici a înființat un magazin de farduri, unde actorii nu au întârziat să apară, dorind să arate cel mai bine pe marele ecran. Make-up artiștii așteptau și ei noi și noi produse. Max Factor era însă de părere că farmecul machiajului trebuie să fie accesibil tuturor femeilor și, pentru prima dată în istorie, a pus fardurile la dispoziția publicului larg.

Cei peste 100 de ani de existență a brandului au produs o serie de produse emblematice. Printre primele se numără fondul de ten Max Factor special pentru filmări și pudra aurie pentru păr. Printre succesele recente se numără rimelul Max Factor 2000 Calorie și rujul cu rezistență îndelungată Max Factor Lipfinity.

Rating Max Factor Facefinity All Day Flawless1