Max Factor Creme Puff pudra pentru toate tipurile de ten

51×
Max Factor Creme Puff pudra  pentru toate tipurile de ten
Max Factor Creme Puff pudra  pentru toate tipurile de ten
culoare 05 Translucent 21 g
31RON

Cod: MXF0252 | În stoc

Producătorul a ambalat acest produs fără celofan.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine luni 18.01.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 18.01.2021

Descrierea produsului Max Factor Creme Puff
Caracteristici

Faceți cunoștință cu legenda din lumea produselor cosmetice. Pudra compactă Max Factor Creme Puff (fără burete) a fost introdusă prima dată pe piață în anul 1953, fiind populară și astăzi datorită utilizării sale multifuncționale. Unifică perfect pielea, acoperă imperfecțiunile minore și asigură un aspect perfect. Poate fi utilizată ca pudră, cât și ca fond de ten.

Caracteristici:

  • ambalajul nu conține burete
  • unifică perfect pielea și îi conferă un aspect catifelat
  • fixează fondul de ten și prelungește rezistența acestuia
  • matifiază tenul și absoarbe excesul de sebum
  • folosirea cu buretele umezit, funcționează ca un fond de ten
  • se poate stratifica, după cum este necesar

Cum se aplică:
Aplicați pudra cu un burete uscat (nu este inclus) sau cu o pensulă. Dacă doriți să folosiți pudra ca și fond de ten, folosiți un burete umed.

Atenționare:
Ambalajul nu conține burete.

Caracteristici

Consistență
compact

Despre brand Max Factor

Cosmeticele Max Factor fac parte dintre cele mai strălucitoare staruri ale machiajului. Istoria brandului datează de la începutul secolului al XX-lea, iar sloganul „make-up pentru machiajul artiștilor“ face referire la epoca de aur a Hollywood-ului și la modul în care a apărut și s-a dezvoltat brandul. În acea perioadă, exista un singur make-up artist renumit la Hollywood.

Max Factor a fost un make-up artist vizionar de origine rusă, care, în 1914, s-a mutat la Los Angeles pentru a fi mai aproape de înfloritoarea industrie a filmului. Aici a înființat un magazin de farduri, unde actorii nu au întârziat să apară, dorind să arate cel mai bine pe marele ecran. Make-up artiștii așteptau și ei noi și noi produse. Max Factor era însă de părere că farmecul machiajului trebuie să fie accesibil tuturor femeilor și, pentru prima dată în istorie, a pus fardurile la dispoziția publicului larg.

Cei peste 100 de ani de existență a brandului au produs o serie de produse emblematice. Printre primele se numără fondul de ten Max Factor special pentru filmări și pudra aurie pentru păr. Printre succesele recente se numără rimelul Max Factor 2000 Calorie și rujul cu rezistență îndelungată Max Factor Lipfinity.

Rating Max Factor Creme Puff51