Max Factor Colour Elixir ruj hidratant

Max Factor Colour Elixir ruj hidratant
Max Factor Colour Elixir ruj hidratant
culoare 715 Ruby Tuesday 4.8 g
26RON

26,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: MXF0451 | 5 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 17.05.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 16.05.2021

Descriere Max Factor Colour Elixir
Caracteristici

Buzele în culori intense nu se demodează niciodată. Rujul hidratant Max Factor Colour Elixir conferă buzelor dvs. nuanțe irezistibile, cu efect lucios. Formula cremoasă, bogată în ingrediente hidratante, nu usucă buzele.

Caracteristici:

  • ingredientele hidratante asigură o senzație de confort și previn uscarea buzelor
  • stick-ul rujului are o formă ideală pentru o aplicare facilă
  • textura cremoasă se aplică ușor pe buze
  • pigmentul conferă buzelor o culoare irezistibilă  
  • lasă pe buze un efect glossy intens

Mod de aplicare:
Rujul se aplică pe buze cu vârful rujului sau cu pensula pentru fardarea buzelor. Pentru un efect profesional, se va utiliza împreună cu un creion contur de buze.

Caracteristici

Culoare
roșu
Efect
hidratant

Despre brand Max Factor

Cosmeticele Max Factor fac parte dintre cele mai strălucitoare staruri ale machiajului. Istoria brandului datează de la începutul secolului al XX-lea, iar sloganul „make-up pentru machiajul artiștilor“ face referire la epoca de aur a Hollywood-ului și la modul în care a apărut și s-a dezvoltat brandul. În acea perioadă, exista un singur make-up artist renumit la Hollywood.

Max Factor a fost un make-up artist vizionar de origine poloneză, care, în 1914, s-a mutat la Los Angeles pentru a fi mai aproape de înfloritoarea industrie a filmului. Aici a înființat un magazin de farduri, unde actorii nu au întârziat să apară, dorind să arate cel mai bine pe marele ecran. Make-up artiștii așteptau și ei noi și noi produse. Max Factor era însă de părere că farmecul machiajului trebuie să fie accesibil tuturor femeilor și, pentru prima dată în istorie, a pus fardurile la dispoziția publicului larg.

Cei peste 100 de ani de existență a brandului au produs o serie de produse emblematice. Printre primele se numără fondul de ten Max Factor special pentru filmări și pudra aurie pentru păr. Printre succesele recente se numără rimelul Max Factor 2000 Calorie și rujul cu rezistență îndelungată Max Factor Lipfinity.

Rating Max Factor Colour Elixir