Max Factor Colour Elixir Cushion lip gloss

1×
Max Factor Colour Elixir Cushion lip gloss
Max Factor Colour Elixir Cushion lip gloss
culoare 030 Majesty Berry 9 ml
26RON

288,89RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MXF02018 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 19.05.2021
Ridicare personală
marți 18.05.2021

Descriere Max Factor Colour Elixir Cushion
Caracteristici

Oferiți tenului luciu intens, îngrijire și hidratare. Luciul de buze Max Factor Colour Elixir Cushion, cu aplicator din spumă, hidratează buzele ca un balsam și le conferă o nuanță elegantă și un luciu intens, dintr-un singur gest. Străluciți fără teamă!

Caracteristici:

  • conține ingrediente pentru hidratare și îngrijire, exact ca un balsam de buze
  • conferă buzelor o culoare elegantă, în tonuri naturale, și un luciu intens
  • aplicatorul practic facilitează o aplicare ușoară și rapidă
  • textura lichidă nu lipește și oferă buzelor o senzație de confort

Aplicare:
Apăsați ușor tubul, până la apariția luciului lichid pe aplicator, și aplicați pe buze. Repetați după cum este necesar.

Caracteristici

Culoare
violet
Efect
strălucitor

Despre brand Max Factor

Cosmeticele Max Factor fac parte dintre cele mai strălucitoare staruri ale machiajului. Istoria brandului datează de la începutul secolului al XX-lea, iar sloganul „make-up pentru machiajul artiștilor“ face referire la epoca de aur a Hollywood-ului și la modul în care a apărut și s-a dezvoltat brandul. În acea perioadă, exista un singur make-up artist renumit la Hollywood.

Max Factor a fost un make-up artist vizionar de origine poloneză, care, în 1914, s-a mutat la Los Angeles pentru a fi mai aproape de înfloritoarea industrie a filmului. Aici a înființat un magazin de farduri, unde actorii nu au întârziat să apară, dorind să arate cel mai bine pe marele ecran. Make-up artiștii așteptau și ei noi și noi produse. Max Factor era însă de părere că farmecul machiajului trebuie să fie accesibil tuturor femeilor și, pentru prima dată în istorie, a pus fardurile la dispoziția publicului larg.

Cei peste 100 de ani de existență a brandului au produs o serie de produse emblematice. Printre primele se numără fondul de ten Max Factor special pentru filmări și pudra aurie pentru păr. Printre succesele recente se numără rimelul Max Factor 2000 Calorie și rujul cu rezistență îndelungată Max Factor Lipfinity.

Rating Max Factor Colour Elixir Cushion1