Max Factor Colour Adapt

fond de ten lichid

4×
Max Factor Colour Adapt fond de ten lichid
Max Factor Colour Adapt fond de ten lichid
Max Factor Colour Adapt fond de ten lichid
Max Factor Colour Adapt fond de ten lichid
Max Factor Colour Adapt fond de ten lichid
Max Factor Colour Adapt fond de ten lichid
Max Factor Colour Adapt fond de ten lichid
Max Factor Colour Adapt fond de ten lichid
culoare 070 Natural 34 ml
33RON

Cod: MXF0031 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 02.05.2019
Ridicare personală
joi 02.05.2019
Max Factor Colour Adapt
culoare 070 Natural 34 ml | 33RON

Descriere cosmetice Max Factor Colour Adapt

Descriere:

Max Factor Colour Adapt este un fond de ten lichid, ce te adapteaza perfect pielii.

Confera un fond de ten natural, cu o acoperire uniforma si creaza un aspect monocromatic.

Colour Adapt se adapteaza perfect nuantei tenului tau, astfel ca vei fi tot tu, dar cu un aspect fabulos. Fondul de ten Colour Adapt contine particlule ce confera tenului aceeasi nunata pe intreaga suprafata a fetei, rezultatul fiind un fond de ten complet natural.

Colour Adapt detine un loc unic printre cosmeticele decorative.  Colour Adapt are o acoperire excelenta, are capacitatea de a crea un fond de ten intr-o nuanta naturala si de a reduce semnificativ imperfectiunile.

Fondul de ten Colour Adapt este potrivit pentru toate tipurile de ten.

Efecte:

Putere de acoperie excelenta
Se adapteaza nuantei tale si creaza o baza perfecta si naturala a culorii.

Tip de ten:

Fondul de ten lichid Colour Adapt se potriveste pentru toate tipurile de ten.

Mod de aplicare:

Fondul de ten Colour Adapt de la Max Factor contine molecule speciale de elastomeri, ce faciliteaza aplicarea, lasand tenul matasos.

Aplica o cantitate mica de fond de ten pe frunte, obraji si barbie, intinde-l apoi pe toata suprafata fetei.

Inainte de a aplica fondul de ten Max Factor Colour Adapt poti folosi o crema hidratanta, dar care sa nu afecteze aplicarea ulterioara a fondului de ten.

Max Factor Colour Adapt se adapteaza perfect pielii tale, conferindu-ti un look extrem de natural.

Incearca produsele Max Factor si te vei convinge ca merita un loc special pe raftul tau de cosmetice.

Caracteristici

Consistență
fond de ten lichid
După tipul de acoperire
Medie
Rezistent la apă
nu
SPF
fără SPF
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Max Factor

Brand-ul Max Factor este o prezență constantă pe piața produselor cosmetice. Sloganul actual, „Max Factor – brand-ul utilizat de stiliștii  celebrităților“, nu este o campanie de marketing, ci reflectă realitatea şi evoluția istorică a mărcii. Max Factor a fost asociat cu industria filmului încă de la început şi, tot de la început, s-a concentrat și asupra cerințelor vieții de zi cu zi, din afara platourilor de filmare. De aceea, în ziua de astăzi, publicul larg își poate permite aceleași produse cosmetice ca celebritățile Julia Roberts, Gwyneth Paltrow, Renee Zellweger și alte vedete de pe marele ecran.
Dacă vă închipuiţi cumva că numele brand-ului se referă la vreun „factor maxim“, vă înșelați. Max Factor este numele unui specialist în cosmetică, de origine rusă, care, la începutul secolului al XX-lea, a emigrat de la curtea țarului în America. Primul magazin Max Factor cu produse cosmetice pentru înfrumuseţare a fost deschis  în Los Angeles. Bazele firmei Max Factor Company au fost puse in 1909, în urma căreia creaţia și dezvoltarea unor produse cosmetice noi a luat avânt. Încă de la început, Max Factor a dobândit popularitate în industria cinematografică. Mulți actori îi cereau sfaturi cum să arate cât mai bine pe ecran, stiliștii așteptau cu nerăbdare produsele sale noi, iar marca Max Factor lansa tot mai multe produse cosmetice de top.
În anul 1914 Max Factor a descoperit un fard care se întindea mult mai uşor și era mai blând cu tenul, față de toate celelalte produse de până atunci. În anul 1920 a fost lansat pe piaţă primul fard ce avea să reziste întrega zi.  A devenit faimos și datorită pudrei aurii pentru păr, a buzelor fardate în stil de inimioară şi a noilor culori ale fardurilor – marca Max Factor aducea din ce în ce mai multe noutăţi în domeniul fardurilor și al cosmeticii decorative. Ca fapt divers, produsele Max Factor au fost folosite chiar și de către armata americană în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, la camuflarea prin fard a fețelor, în lupta directă cu inamicul.
În ziua de astăzi, în cadrul brand-ului Max Factor găsim o gamă completă de produse pentru machiaj – de la pudre la fonduri de ten, rimel şi farduri pentru pleoape, până la rujuri sau batoane corectoare. Printre produsele cu tradiție se numără rimelul Max Factor 2000 Calorie, fondul de ten lichid Max Factor Colour Adapt, corectorul Max Factor MasterTouch sau fardurile pentru pleoape Max Factor Max Effect Mono.
Dacă doriți produse din ingrediente de calitate, noutăţi de ultimă oră cu o aplicare confortabilă şi un rezultat profesional, căutaţi produsele din oferta Max Factor. Toate produsele acestui brand respectă cerinţele naturale ale pielii şi solicitările la care este supus tenul femeii moderne. În ziua de astăzi, fondul de ten şi fardurile fac parte din îngrijirea zilnică a multor femei. Cosmetica decorativă modernă trebuie să îndeplinească cerinţe de bază ca, de exemplu, aplicarea facilă și, mai ales, rapidă şi existența unor vaste palete de culori și tipuri de produse.
Fie că urmăriţi obţinerea unui aspect natural în timpul zilei sau efecte dramatice pentru ocazii speciale, puteți avea întotdeauna încredere în produsele Max Factor.